Citește acest decalog al campaniilor cu bloggeri. O resursă de aur despre influencer marketing!

Top 10 emisiuni TV românești

Emisiuni TV românești, știu, este un denumire cam vagă. Dar am ales-o intenționat pentru că mă interesează inclusiv ce înțelege lumea prin emisiune. Pentru că, din discuțiile pe care le-am avut cu multă lume, unii consideră că în categoria de emisiune TV intră și… extragerea LOTO de la TVR. Sau alții s-au mirat când eu m-am mirat că ei consideră că este emisiune TV difuzarea unui meci din Liga 1. De fotbal, desigur.

Așa că o să las acest termen foarte generos în sensuri, emisuni TV românești. Și o să mergem cu el înainte. Ca să identificăm, prin propunerile voastre de emisiuni TV românești pe care vă invit să le faceți în comentarii 1. ce înțelegeți voi prin emisiuni 2. care sunt aceste emisiuni TV românești care vă plac și pe care le urmăriți.

Așadar, primul pas în realizarea acestui Top sunt nominalizările voastre. Pe care le puteți face în comentarii. După care vom realiza acest top.

Spuneți în comentarii ce emisiuni urmăriți, ce emisiuni TV românești vă plac.

Puteți propune o emisiune, 3 sau 13242, n-am io treabă :)) Depinde care vă plac și pe care le urmăriți.

Așa, ca o punere în context, un studiu realizat anul trecut ne plasează, ca națiune, pe locul 1 în Europa la numărul de ore de privit la TV pe cap de locuitor. Ceea ce pe mine, ca om care se uită la TV doar la documentare și, din când în când, la meciuri să ridic masiv sprânceana.

Pe de altă parte, apropo de clivajul masiv dintre România urbană și cea rurală, avem acest studiu despre cum se uită bucureșteanul la TV, din care vedem că este mult sub media pe țară. Nu că este o laudă asta, ci doar un motiv de stat un pic și cujetat, zic…

Altfel, desigur, specialiștii spun că oamenii fericiți se uită foarte puțin la televizor. Sunt ocupați cu altceva. Cu a fi fericiți :)

Acest articol face parte din seria de Top 10, din care până acum avem așa: Top 10 beri fără alcool româneștiTop 10 vinuri albe româneștiTop 10 vinuri rose româneștiTop 10 beri româneștiTop 10 orașe din România în care ați vrea să locuițiTop 10 orașe din afara României în care ați vrea să locuiți, Top 10 locuri cu multă verdeață unde poți mânca și bea în București și mult hulitul de unii și lăudatul de alții Top 10 instituții de stat românești care își fac treaba.

30 comentarii la “Top 10 emisiuni TV românești

 1. Adrian Răspunde

  Pe bune? a lui Andi Moisescu.

 2. Folea Elena Răspunde

  Apropo TV, Profesionistii, Dincolo de aparente, cea de la B1 de duminica seara, In Premiera

 3. Pop Daniel Răspunde

  IZOLAȚI în România TVR 1, Apropo TV ProTv, În fata ta – Digi, Starea Natiei

 4. Gabriel Răspunde

  „Romania, te iubesc!”, o emisiune care trebuie sa ne „trezeasca”.

 5. Calin Răspunde

  „Romania, te iubesc!” – Pro, „Bon Ton” – Digi, „Apropo TV” – Pro.

 6. Costel Huiban Răspunde

  Câștigă Romania
  Pe bune
  Apropo tv
  Master chef
  Romania te iubesc
  Profesioniștii
  Mic dejun cu campioni
  Starea nației

 7. Irina Răspunde

  Garantat 100%, Adevaruri despre trecut, Vorbeste corect!, 5 minute de istorie, Dosar Romania, Cooltura, Oameni ca noi, Teleenciclopedia, Profesionistii, Remix, Mic dejun cu un campion

 8. Heywood Jablowme Răspunde

  Nu mai exista de mult dar cred ca ar fi foarte util sa se reia emisiunea Reflectii Rutiere. Era pe TVR 1 noaptea tarziu cand abia aparea televiziunea prin cablu.

 9. Corina Răspunde

  Jurnal pentru copii -prezentat de Miruna, il recomand cu caldura celor mari :)

 10. Carmen Fierascu Răspunde

  Garantat 100%
  Teleenciclopedia
  Profesionistii
  Romania,te iubesc !

 11. Ionuţ Ţîrlea Răspunde

  În premieră
  România te iubesc
  Profesioniştii
  Teleenciclopedia
  Natură şi aventură
  Ordinea e aleatorie,le urmăresc pe toate cu interes…când le prind

 12. SorinT Răspunde

  Garantat 100%

 13. Sabău Georgeta Răspunde

  În premieră;
  DigiCult;
  Garantat 100%;
  Bon Ton;
  Biziday

 14. Borosteanu Cristian Stefan Răspunde

  Romania, te iubesc!

 15. Emil Calinescu Răspunde

  Legat de uitatul la tv, problema in cazul meu este cu ora de difuzare. Ma uit uneori la profesionistii ori la Garantat 100%, dar niciodata in direct la tv. Le vad inregistrate pe youtube, cum de altfel vad si alte emisiuni, nu constant, ci atunci cand e vreun invitat care-mi place.
  Si fix asa ar trebui privit topul ala cu bucurestenii care se uita rar la tv. Multi prieteni de-ai mei fac exact ca mine: se uita la inregistrarile emisiunilor lor favorite. De ex, cati bucuresteni platesc abonament voyo? Platesc sa se uite la filme sau la Romanii au talent? Eu as zice ca varianta a doua e cea corecta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.