Top 10 emisiuni TV românești

După ce ați acordat 3.406 voturi în sondajul de mai jos, Top 10 emisiuni TV românești, așa cum ați decis voi să fie, este după cum urmează.

Înainte de a vă lăsă să vă uitați la el, vă zic doar atât: sunt FANTASTIC de mândru de preferințele voastre, ale celor care, măcar din când în când, îmi faceți onoarea să mă citiți! Drept pentru care, cu mare respect, îl citez pe Andi (unul din campioni, de altfel) și vă zic: mă înclin… :)

Top 10 emisiuni TV românești

Locul I – România, te iubesc!

Locul 2 – Apropo TV

Locul 3 – Starea Nației

Locul 4 – Garantat 100%

Locul 5 – Profesioniștii

Locul 6 – Teleenciclopedia

Locul 7 – Bonton

Locul 8 – 5 minute de istorie

Locul 9 – Ce spun românii

Locul 10 – Digicult

—————–

Start vot! – ca să îl citez pe Pavel Bartoș (apropo, emisiunea cu pricina nu a fost nominalizată, ca să știți…). Căci iată toate nominalizările voastre, colea mai jos.

Așa că puteți să votați una, două sau toate (sper că nu, totuși :D) dintre emisiunile care vă plac și pe care le urmăriți.

Așa, ca o centralizare, au fost nominalizate 35 de emisiuni TV românești, din care 20 de la TVR (am preferat să nu ”sparg” emisiunile în TVR 2 și 3 și alea, alea), 5 de la PRO TV, 4 de la Digi 24 și câte una de la Național TV, TVH, Antena 3, Prima TV, România TV și Antena Stars.

Votați cu încredere, deci!

Ce emisiuni TV românești vă plac

Emisiuni TV românești, știu, este un denumire cam vagă. Dar am ales-o intenționat pentru că mă interesează inclusiv ce înțelege lumea prin emisiune. Pentru că, din discuțiile pe care le-am avut cu multă lume, unii consideră că în categoria de emisiune TV intră și… extragerea LOTO de la TVR. Sau alții s-au mirat când eu m-am mirat că ei consideră că este emisiune TV difuzarea unui meci din Liga 1. De fotbal, desigur.

Așa că o să las acest termen foarte generos în sensuri, emisuni TV românești. Și o să mergem cu el înainte. Ca să identificăm, prin propunerile voastre de emisiuni TV românești pe care vă invit să le faceți în comentarii 1. ce înțelegeți voi prin emisiuni 2. care sunt aceste emisiuni TV românești care vă plac și pe care le urmăriți.

Așadar, primul pas în realizarea acestui Top sunt nominalizările voastre. Pe care le puteți face în comentarii. După care vom realiza acest top.

Spuneți în comentarii ce emisiuni urmăriți, ce emisiuni TV românești vă plac.

Puteți propune o emisiune, 3 sau 13242, n-am io treabă :)) Depinde care vă plac și pe care le urmăriți.

Așa, ca o punere în context, un studiu realizat anul trecut ne plasează, ca națiune, pe locul 1 în Europa la numărul de ore de privit la TV pe cap de locuitor. Ceea ce pe mine, ca om care se uită la TV doar la documentare și, din când în când, la meciuri să ridic masiv sprânceana.

Pe de altă parte, apropo de clivajul masiv dintre România urbană și cea rurală, avem acest studiu despre cum se uită bucureșteanul la TV, din care vedem că este mult sub media pe țară. Nu că este o laudă asta, ci doar un motiv de stat un pic și cujetat, zic…

Altfel, desigur, specialiștii spun că oamenii fericiți se uită foarte puțin la televizor. Sunt ocupați cu altceva. Cu a fi fericiți :)

Acest articol face parte din seria de Top 10, din care până acum avem așa: Top 10 beri fără alcool româneștiTop 10 vinuri albe româneștiTop 10 vinuri rose româneștiTop 10 beri româneștiTop 10 orașe din România în care ați vrea să locuițiTop 10 orașe din afara României în care ați vrea să locuiți, Top 10 locuri cu multă verdeață unde poți mânca și bea în București și mult hulitul de unii și lăudatul de alții Top 10 instituții de stat românești care își fac treaba.

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

57 thoughts on “Top 10 emisiuni TV românești”

 1. Garantat 100%, Adevaruri despre trecut, Vorbeste corect!, 5 minute de istorie, Dosar Romania, Cooltura, Oameni ca noi, Teleenciclopedia, Profesionistii, Remix, Mic dejun cu un campion

 2. Nu mai exista de mult dar cred ca ar fi foarte util sa se reia emisiunea Reflectii Rutiere. Era pe TVR 1 noaptea tarziu cand abia aparea televiziunea prin cablu.

 3. În premieră
  România te iubesc
  Profesioniştii
  Teleenciclopedia
  Natură şi aventură
  Ordinea e aleatorie,le urmăresc pe toate cu interes…când le prind

 4. Legat de uitatul la tv, problema in cazul meu este cu ora de difuzare. Ma uit uneori la profesionistii ori la Garantat 100%, dar niciodata in direct la tv. Le vad inregistrate pe youtube, cum de altfel vad si alte emisiuni, nu constant, ci atunci cand e vreun invitat care-mi place.
  Si fix asa ar trebui privit topul ala cu bucurestenii care se uita rar la tv. Multi prieteni de-ai mei fac exact ca mine: se uita la inregistrarile emisiunilor lor favorite. De ex, cati bucuresteni platesc abonament voyo? Platesc sa se uite la filme sau la Romanii au talent? Eu as zice ca varianta a doua e cea corecta.

 5. Câștigă Romania
  Apropo tv
  Romania te iubesc
  Profesioniștii
  Prețuiește Sănătatea
  Jurnal pentru copii
  DigiCult
  Vorbeşte corect!
  Pastila de Limbă

 6. Garantat 100%, Starea Natiei, Izolati in Romania, Mic dejun cu un campion, Cooltura, Arte, Carte si Capricii, si mai e una… cred ca se numeste Istoria cu Virgil…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.