Suporturi pentru viniluri – Ia luați de aici varianta perfectă, customizată și ieftină!

Dacă termenul suporturi pentru viniluri a trezit o curiozitate în feng shuiul vostru, apoi să știți că o să vă placă ce am a vă spune :D

Am o colecție frumușică de viniluri. Well, ce să mai zic, blogger bătrân și pe alocuri simpatic, pentru care muzica, în special rock, este ceva fără de care nu poate trăi… :) Lasă că am prins vremurile în care vinilurile nu era, ca acum, niște chestii nice to have, trendy, aproape hispterish :)) Atunci chiar de pe ele ascultam muzica adevărată. și de pe casete. Căci abia mai apoi au venit CD-urile și muuuult mai apoi mp3-urile și alte cele. Bref, vinilurile mi-au rămas la coracon și pentru că am crescut cu ele, dar și pentru că sună altfel, cu totul altfel decât orice alt suport modern. Ca să nu mai spun că sunt și faine să le ții, să te uiți la ele, să le vezi cum învârt muzica ele, așa, pe platan… :)

Cum jde vinilurile pe care le am în dotare sunt cam multicele, adică ocupă niște spațiu, am tot căutat variante de depozitare, ca să îi zic așa. Dar nu de aia de să le pun într-o cutie și să le uit, ci să le am la îndemână, să le văd, să mă bucur de priveliștea lor constant. Doar că nu prea am găsit. Așa că am improvizat. Am folosit niște cutii, care ar trebui să țină altceva, nu viniluri! Dar, mno, atâta m-a dus capul să găsesc…

Până când m-am întâlnit cu Cristian Găvan de la MAM Bricolaj. Și, din vorbă în vorbă, în timp ce el îmi zicea despre ce fac ei acolo (practic tot ce îți trece prin minte și ai nevoie, pe scurt; apropo, vă recomand să dați un ochi pe Școala de Mobilă MAM, mișto ideea!), am aruncat așa, în doară, întrebarea dacă pot să facă și niște suporturi pentru viniluri. S-a uitat la mine cam cum se uită un vultur la o omidă: ”normal că putem…” :)) Și mi-a venit ideea să iau câțiva tovarăși, pe care îi știam că sunt ca mine, bolnavi de ”vinilită”, să mergem la MAM Bricolaj și să vedem cum putem să plecăm de acolo cu niște suporturi de viniluri.

Ei bine, ce a ieșit ne-e depășit așteptările, după cum vă raportez mai jos. Cu mențiunea că, în timp ce montam noi acolo, ne uitam unii la alții și tot mustăceam pe sistemul cum de nu ne-a venit ideea asta mai repede, uite cât de simplu (și de ieftin!) am găsit soluția pe care o căutam de atâta vreme, niște suporturi pentru viniluri de mare angajament…

Cum poți obține aceste suporturi pentru viniluri

O să vedeți în filmul de mai jos trei variante de suporturi pentru viniluri, pe care le-am executat la sediul MAM Bricolaj. Fiecare poate fi folosit după cum vi se potrivește vouă mai bine la locul faptei, ca să zic așa.

Noi am lucrat cu plăci de 400×400 și de 300×300, dar voi puteți să le cereți celor de la MAM Bricolaj orice dimensiune vreți, desigur, care vi se potrivește mai bine. Și puteți să alegeți din zecile de nuanțe pe care le oferă, doar să aveți răbdare să vă uitați peste toate :D Sau, mai bine, să le ziceți că vreți ceva pe roz (dap, au și așa ceva :D), iar ei vă oferă variantele de lucru.

Așa, mai aplicat, pașii sunt următorii:

Măsurați/calculați ce dimensiuni aveți nevoie.

Alegeți nuanța de care aveți nevoie.

Trimiteți dimensiunile celor de la MAM Bricolaj, ca să vă taie plăcile la dimensiunea potrivită și să vă monteze sistemele de prindere (ca să le puteți monta foarte ușor).

Alegeți varianta de ridicare (de la sediul companiei sau prin curier). O să primiți plăcile gata pregătire, voi doar trebuie să le montați, ceea ce este foarte simplu de făcut (trust me, dacă și io am reușit…).

Vă recomand ca în toate aceste etape să vă consultați cu specialiștii MAM Bricolaj, sunt de treabă și, mai ales, se pricep (altfel cine știe ce avion ne-ar fi ieșit când am construit suporturile… :D).

Întru ilustrare, vă las să vă uitați la filmul realizat la sediul MAM Bricolaj, unde am fost și am șurubelnițat alături de Diana Mihăilă, Cristian Florea, Dan Byron și Cristi Șuțu. Ia uitați ce a ieșit…

Bun, acestea fiind spuse, am o provocare pentru voi: să îmi spuneți ce aveți voi nevoie prin casă (sau birou, treaba voastră) și vreți ca specialiștii de la MAM Bricolaj să vă spună cum se poate face. Orice, să știți. Jur că, după faza cu suporturile pentru viniluri, chiar cred că se poate orice :D Voi ziceți ce aveți nevoie în formularul de mai jos și o să primiți pe mail recomandările specialiștilor. În plus, poate ne dați niște idei și repetăm faza cu noi să facem ce vă doriți!

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

2 thoughts on “Suporturi pentru viniluri – Ia luați de aici varianta perfectă, customizată și ieftină!”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.