Ardeleanul – sirian Khaled merge la Los Angeles să reprezinte România cu SOWAT!

Știrea sună așa: The Venture, competiţia globală pentru antreprenoriat cu impact social lansată de Chivas Regal, a desemnat câştigătorul celei de-a doua etape locale în România. SOWAT este business-ul care va merge mai departe în etapa internaţională a competiţiei, unde va participa alături de alte afaceri din toată lumea, în cursa pentru milionul de dolari pus în joc.

Dar ca să se ajungă la această știre, multă muncă a fost… Și nu mă refer aici doar la efortul organizatoric al celor de la Chivas Regal de a face ca această excelentă competiție de businessuri cu impact social să poată avea loc (jos pălăria pentru toți cei implicați) și nu mă referer în nici un caz la munca noastră, a celor din juriu (deși ar trebuie măcar o dată să jurizați la un asemenea nivel, ca să simțiți tensiunea responsabilității…).

© Mihnea RatteMă refer în primul și în primul rând la munca depusă până în acest moment de toți cei implicați în cele 5 proiecte finaliste în competiția Chivas the Venture pe România: SOWAT, MIRA Rehab, Re.Flex, Axosuits și uRAD Monitor. Cinci proiecte grozave, toate cu un potențial foarte mare, cărora le doresc tot succesul pe care și-l doresc și inițiatorii lor!

Pentru că a fost o competiție și trebuia să existe doar un singur câștigător, juriul (am avut onoarea să fac parte din juriu alături de Marius Ghenea, George Buhnici, şi Tudor Furir) a decis ca SOWAT să reprezinte România în finala internațională.

Să îi ținem pumnii ardeleanului – sirian Khaled Al Mezayen, fondator SOWAT! Și să îi urăm să îi iasă toate planurile! :)

Khaled Al Mezayen, fondator SOWAT, va merge în finala globală a competiţiei The Venture în perioada martie – iulie 2017, alături de alți 29 antreprenori din țări de pe tot globul. Astfel, pentru Khaled urmează experiența unui Accelerator de business în Londra, la Oxford (12-17 martie), şi participarea la pitch-ul final de la Los Angeles (10-14 iulie), locul unde va cunoaște cele mai bune business-uri cu impact social din toată lumea și unde își va prezenta ideea în fața unor experți internaționali în domeniul afacerilor.

© Mihnea Ratte

SOWAT va primi un premiu de 5.000 euro pentru titlul de câştigător în etapa locală și șansa de a obţine finanțarea necesară îndeplinirii obiectivelor din fondul de 1 milion $ în etapa globală.

Pe lângă premiul desemnat de juriu câștigătorului, Chivas a pus în joc și un premiu de popularitate în valoare de 3000 €, acordat în urma voturilor primite de către cei 5 finaliști din partea publicului. uRAD Monitor este business-ul finalist care a primit cele mai multe voturi pe pagina www.theventurevote.ro.

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.