25 de tineri din medii defavorizate pot obține gratuit permisul de conducere

Later edit: Se poate aplica aici.

 

MOL România și Fundația pentru Comunitate lansează programul „Permis pentru viitor”, dedicat tinerilor care nu își permit să suporte cheltuielile obținerii permisului de conducere:

Prin acest program vor fi acoperite cheltuielile necesare obținerii permisului de conducere (școala de șoferi și taxele adiacente) pentru 25 de tineri din medii defavorizate, pentru care existența permisului este o condiție sau un avantaj în obținerea unui loc de muncă, ori un instrument benefic în îndeplinirea atribuțiilor de serviciu în cazul celor care se află deja în activitate.

Programul MOL „Permis pentru Viitor se derulează în parteneriat cu Salvați Copiii România,Asociația de Protejare a celor Talentați Nyilas Misi”, Fundația Principesa Margareta a Românieiși  Fundația „Sfântul Francisc”

P. S. Termenul final pentru depunerea solicitărilor este 19 ianuarie 2016, iar mai multe detalii legate de program şi înscrieri pot fi consultate pe paginile web ale organizaţiilor menţionate.

4eafdf64-2524-460c-93dc-40e0b697a9b0

4 comentarii la “25 de tineri din medii defavorizate pot obține gratuit permisul de conducere

 1. Mort la datorie Răspunde

  Foarte frumoasă inițiativă și utilă pentru mulți tineri (printre care și eu)! Singurul lucru negativ, după mintea mea, e că nu prea se înțelege cum e cu aplicarea. Sau poate că încă nu m-am trezit „suficient”! :)

  • Bianca Ceică Răspunde

   Bună! Poți aplica pe pagina organizațiilor menționate. Am făcut și-un later edit cu link direct, în caz că nu găsești. :D

   • Mort la datorie Răspunde

    Am văzut acea pagină și formularul de înscriere, dar nu am înțeles dacă trebuie să mă prezint personal cu formularul completat la sediul uneia dintre organizații sau există o adresă de e-mail la care poate fi trimis și nu am văzut-o eu. :D

    • Bianca Ceică Răspunde

     Există un regulament pe care l-ai văzut și nu l-ai citit. Citește tot. Acolo e și adresa. Succes! ;)

     Dosarul de participare se trimite într-un singur exemplar prin poştă, la adresa:
     Fundația Pentru Comunitate, 400110 Cluj, O.P. 1, C.P. 1141.
     Pe plic se menţionează: PROGRAM MOL „PERMIS PENTRU VIITOR”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: