Ca să înțelegi mai bine acest articol (nu neapărat că să îți placă mai mult :D), ar trebui să știi mai multe despre mine, așa că te invit să mă cunoști. Îți ia vreo 2 minute. Maximum!

Michelin Innovation Tour 2012, România

Ce vedeți mai jos este un excelent film-sinteză despre ce s-a întâmplat în Michelin Innovation Tour 2012, România, la Poiana Brașov. Eu am scris acilea la mine despre cât de tare mi-a plăcut vizita la Biserica Fortificată din Prejmer și despre  impactul care l-a avut asupra mea tura de karting :) În film o să vedeți imagini de la cele două momente. Menționez doar că la cursa de karting unele din cele mai mișto filmări au fost executate de mine. Mă rog, nu de mine, ci de camera care era montată pe casca mea :)) Căci eu, conștient fiind că am o responsabilitate ”regizorală” cu camera aia pe scăfârlia mea, am decis să stau în spatele lui Adi Hădean și să îl urmăresc tot traseul, ca să iasă bine filmarea :D Ba la un moment dat, am reușit și un preafrumos tete a queue, după cum puteți vedea în filmare :))

Ocazie cu care vă anunț că Michelin România are și canal de YouTube, proaspăt lansat, unde, dacă mă pricep io bine :D, o să vedeți din ce în ce mai multe filmulețe despre siguranța rutieră, un subiect pe care o să pedalez și io din ce în ce mai puternic.

2 comentarii la “Michelin Innovation Tour 2012, România

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.