Michelin Innovation Tour 2012, România

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro.

Ce vedeți mai jos este un excelent film-sinteză despre ce s-a întâmplat în Michelin Innovation Tour 2012, România, la Poiana Brașov. Eu am scris acilea la mine despre cât de tare mi-a plăcut vizita la Biserica Fortificată din Prejmer și despre  impactul care l-a avut asupra mea tura de karting :) În film o să vedeți imagini de la cele două momente. Menționez doar că la cursa de karting unele din cele mai mișto filmări au fost executate de mine. Mă rog, nu de mine, ci de camera care era montată pe casca mea :)) Căci eu, conștient fiind că am o responsabilitate ”regizorală” cu camera aia pe scăfârlia mea, am decis să stau în spatele lui Adi Hădean și să îl urmăresc tot traseul, ca să iasă bine filmarea :D Ba la un moment dat, am reușit și un preafrumos tete a queue, după cum puteți vedea în filmare :))

Ocazie cu care vă anunț că Michelin România are și canal de YouTube, proaspăt lansat, unde, dacă mă pricep io bine :D, o să vedeți din ce în ce mai multe filmulețe despre siguranța rutieră, un subiect pe care o să pedalez și io din ce în ce mai puternic.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

2 thoughts on “Michelin Innovation Tour 2012, România”

  1. Pingback: Ce stii despre etichetarea anvelopelor? • Taximetre.ro

  2. Pingback: Încălțat cu Michelin Latitude Tour HP | Cosmin Tudoran - 1/3 Ca$$a Loco

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)