Pe cine am ales câștigător al laptopului de la Școala Flanco

Cei mai atenți dintre voi își aduc aminte că la cursul meu #BrandingPesteAșteptări de la Școala Flanco, am adresat o provocare participanților, adică să îmi scrie un text despre cum va arăta laptopul viitorului cu procesor AMD (partener al isprăvii). Textele pe care le-am primit le-am publicat pe blog, le puteți citi aici.

Am citit textele primite cu mare atenție. Și am încercat să mă pun în pielea unui cititor neavizat, cum ar veni. Iar acesta a fost un important criteriu de jurizare. Așa cum fac de fiecare dată când am de ales între mai multe texte, am făcut o primă selecție, din care au rămas jumătate din texte. Pasul următor a însemnat încă o selecție, în care am adus două texte în ”finală”. Pe care le-am mai citit de câte două ori, la zile diferite. Și, când am simțit că sunt pregătit să iau decizia, gata, am luat-o:

Câștigătoarea laptopului oferit de AMD este Mirela Tudorache Secan, care a scris această poveste simpatică foc!

Mulțumesc tuturor pentru textele trimise, le-am apreciat corespunzător și, atât cât contează, pot să spun că fiecare text a reprezentat o ”ambasadă” deschisă de fiecare acilea pe blogul meu, iar asta, trag nădejde, că nu e puțin lucru :)

Stați aproape pentru următoarele isprăvi de profil, căci pregătesc încă unele!

scoala-flanco

2 comentarii la “Pe cine am ales câștigător al laptopului de la Școala Flanco

  1. Joie Negru Reply

    Bravissimo! Ce fel de laptop?

  2. Laptop AMD Reply

    Sper sa se mai organizeze astfel de concursuri, laptopul este superb. Felicitari castigatoarei!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.