Îmi savurez cafeaua în timp ce-mi deschid notebook-ul

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Notă: Textul de mai jos face parte din seria de texte scrise de participanții la cursul meu#BrandingPesteAsteptari din cadrul excelentei inițiative Școala Flanco. I-am provocat să răspundă la întrebarea ”Cum va arată laptopul cu procesor AMD peste 15 ani” :) Mai jos aveți ce mi-a trimis Cosmin Cengher.

——————–

Alarma sună din nou și nu-mi mai permit să-i dau din nou o mică amânare de 5 minute, asta ar însemna să întârzii la birou și nu-mi doresc asta. Mă uit la ceas, este ora 6:30, 14 aprilie 2031, o zi de luni ca oricare alta. Mă ridic din pat să mă pregătesc pentru a pleca la muncă, dar în drumul spre baie fusăi ademenit de un miros senzațional de cafea care venea din bucătărie. Cu cât mă apropii mai tare, cu atât ceva familiar răsună neîncetat. Dau să intru-n bucătărie, îi spun bună dimineața soției și-mi dau seama ce era atât de familiar, era atât de simplu, nu știu cum de nu m-am gândit la asta.

Îmi savurez cafeaua în timp ce-mi deschid notebook-ul pentru a-mi verifica mail-urile. În mod normal aș face acest lucru numai atunci când ajung la birou, dar acum, ei bine, acum e altceva, e o plăcere. Dacă mă întrebai acum câțiva ani cum vor evolua brandurile sau cum se va crea dorința de cumpărare, nici prin cap nu-mi trecea că se va ajunge aici. Sorb liniștit din cafea în timp ce aprob câteva comentarii pe blog. Programez trei articole pe ziua de astăzi și las mail-urile pe mai târziu. Îmi închid laptop-ul și-l așez în geantă – îl voi lua cu mine la birou pentru că e super subțire și ușor.

Mă duc să văd ce face Alex. Are 10 ani și deja, încet, încet, cam știe cum e laptop-ul și cât de performant este – motiv pentru care îl exploatează la maximum, încă de la primele ore ale dimineții.

  • Neața, ce-i cu tine treaz așa de dimineață? Zic eu ușor amuzat
  • Neața, tati! Aseară mi-am instalez un joc și acum caut chestiuțe mișto pe net ca să-l fac și mai tare
  • Super, cu ce e jocul?
  • E o lume virtuală pe care o vezi numai cu ochelarii ăștia și tu ești parte din lumea asta.. E un joc care cere foarte multe, dar am noroc că funcționează foarte bine laptop-ul cu procesor AMD.

Cosmin CengherZâmbesc, îmi dau seama că până la ora 11:30 când o să meargă la școală o să caute chestii mișto pe net și o să se joace. La fel eram și noi, generația mea, dar acum, pe zi ce trece, totul se mișcă tot mai repede.

Ajung la birou, scot laptop-ul din geantă, îl deschid și mă pun pe răspuns la mail-uri și să muncesc până seara când mă voi întoarce acasă. Se mișcă totul foarte repede și nici nu trebuie să aștept la încărcarea paginilor. Visul oricărui antreprenor, să aibă un device doar al lui care să meargă exemplar.

Zic asta pentru că acum 2 luni am fost în magazinul Flanco pentru a-mi schimba notebook-ul. Am rămas plăcut surprins de diversitatea produselor, dar mai ales de cât de simplu e acum. Totul e atât de performant încât nici nu știi ce să alegi. Dar mi-am dat curând seama care e cel mai potrivit pentru mine – laptop-ul cu procesor AMD. La fel de subțire și de ușor pe cât este de performant. La fel de viabil pe cât este de personal. Am ajuns la concluzia că este laptop-ul potrivit pentru întreaga familie. Acum toți avem notebook-ul lui.

Întors acasă îl găsesc pe Alex în camera lui, lucrând de zor la un proiect pentru școală și abia acum mi-am dat seama că sunetul acela familiar era sunetul tastelor. Am zâmbit, m-am bucurat cu câtă plăcere poate lucra Alex pe noul său laptop. Pot sta liniștit pentru că știu că o să-i îndeplinească cele mai grele cerințe.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)