La Școala Flanco te mai poți înscrie la cursurile susținute de Dragoș Asaftei, Cristina Bazavan și je :D

Dragilor, suntem la a doua ediție Școala Flanco. Unii dintre voi ați participat la prima ediție, powered by Kooperativa 2.0. Și ați apreciat corespunzător cursurile pe care le-am susținut la locul faptei, adică – foarte mișto ideea! – chiar în unul din magazinele Flanco. A fost foarte fain și pentru noi, trainerii, căci te cam bucuri când ți se spune după aia ”mulțumesc, m-a ajutat ce am învățat la cursul tău” :)

Ediția de anul acesta a Școlii Flanco este în curs de desfășurare. Până acum au susținut cursuri Cristina Bazavan, Manafu și Alex Negrea (de fapt cursul lui Alex este vinerea asta, dar înscrierile s-au terminat, deci… :D). Dar vă mai puteți înscrie acum la cursul #FotografiePesteAșteptări susținut de Dragoș Asaftei (înscrieri până pe 4 aprilie).

Înscrierile la cursul meu #BrandingPesteAșteptări încep de pe 4 aprilie, așa că o să ne mai auzim pe această chestiune, când o să lansez chemarea la arme :D Ideea este că, dacă vreți să veniți la cursul meu (promit că o să vă placă, specialitatea casei :D), să vă puneți în calendar data de 15 aprilie (între 10.30 și 14.00, la magazinul Flanco Băneasa – Băneasa Shopping City).

Ultimul curs – de fapt masterclass – va fi susținut de Cristina Bazavan și îl va avea invitat pe Tudor Chirilă, dar mai trebuie să aveți puțintică răbdare, ca să înceapă și acolo înscrierile :)

600x600_cristi china

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

3 thoughts on “La Școala Flanco te mai poți înscrie la cursurile susținute de Dragoș Asaftei, Cristina Bazavan și je :D”

  1. Pingback: Cum a fost la workshop-ul de #FotografiePesteAșteptări | Dragoș Asaftei

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)