20.07.2017

La Școala Flanco te mai poți înscrie la cursurile susținute de Dragoș Asaftei, Cristina Bazavan și je :D

Dragilor, suntem la a doua ediție Școala Flanco. Unii dintre voi ați participat la prima ediție, powered by Kooperativa 2.0. Și ați apreciat corespunzător cursurile pe care le-am susținut la locul faptei, adică – foarte mișto ideea! – chiar în unul din magazinele Flanco. A fost foarte fain și pentru noi, trainerii, căci te cam bucuri când ți se spune după aia ”mulțumesc, m-a ajutat ce am învățat la cursul tău” :)

Ediția de anul acesta a Școlii Flanco este în curs de desfășurare. Până acum au susținut cursuri Cristina Bazavan, Manafu și Alex Negrea (de fapt cursul lui Alex este vinerea asta, dar înscrierile s-au terminat, deci… :D). Dar vă mai puteți înscrie acum la cursul #FotografiePesteAșteptări susținut de Dragoș Asaftei (înscrieri până pe 4 aprilie).

Înscrierile la cursul meu #BrandingPesteAșteptări încep de pe 4 aprilie, așa că o să ne mai auzim pe această chestiune, când o să lansez chemarea la arme :D Ideea este că, dacă vreți să veniți la cursul meu (promit că o să vă placă, specialitatea casei :D), să vă puneți în calendar data de 15 aprilie (între 10.30 și 14.00, la magazinul Flanco Băneasa – Băneasa Shopping City).

Ultimul curs – de fapt masterclass – va fi susținut de Cristina Bazavan și îl va avea invitat pe Tudor Chirilă, dar mai trebuie să aveți puțintică răbdare, ca să înceapă și acolo înscrierile :)

600x600_cristi china

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Claudia Sima + Chef Foa = SWEEEEEET! :D

100 de milioane de euro pentru IMM-urile din România

3 comentarii

 1. marți, 29 martie 2016, 14:46

  Chiar ma intrebam zilele astea cand se deschid inscrierile pentru cursul tau deoarece chiar imi doresc sa vin. Acum, bine, mai astept pana pe 4 aprilie :)

  Răspunde
  • miercuri, 30 martie 2016, 09:36

   Ăsta-i spiritul! :)) Te aștept cu mare drag de pe 4 aprilie, când dau drumul la înscrieri :)

   Răspunde
 2. marți, 12 aprilie 2016, 18:42

  […] media. La finalul acestei săptămâni are loc și workshop-ul de #brandingpesteașteptări cu Cristian China-Birta. Perioada de înscriere, însă, s-a încheiat de […]

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *