Bravo, Revista Biz, pentru Gala Valori de România!

Dacă m-ați lua repede de guler și mi-ați cere să zic un singur lucru, dar doar un singur lucru despre cei de la Revista Biz, aș rosti fără ezitare: atitudinea pozitivă. Pe care o apreciez enorm și pe care o îndrăgesc în dublă măsură :)

Această atitudine are o componentă de-a dreptul superbă de ”nu există nu se poate!”. Și v-o zic eu, cel care am crestat niște reușite pe acest sistem. Dar chiar și pe mine mă depășește încăpățânarea de-a dreptul majestică de care dă dovadă echipa Biz în această privință.

gala valori de romaniaSă luăm exemplul recent, cu Gala Valori de România. Evident, când cei de la Biz au venit cu ideea aceasta, pe care eu o consider excelentă, au fost mulți care au zis ”dă-i pace, așa ceva nu se poate face”. Îhî, da, sigur, of course. Cred că, de fapt, au pus mai mult gaz pe focul tovarășei Marta Ușurelu :))

Salut cu mare drag această Gală. De la care aștept să mă alimentez cu o necesară energie. Cu energia certitudini că nu doar că avem valori, dar că ele merită scoase la înaintare, lăudate, alintate, periate, cum vreți voi să îi ziceți. Pentru că fără valori, fără adevăratele valori, țara asta rămâne doar populație, nu popor.

Ne vedem la Gală!

Echipa revistei Biz organizează miercuri Gala Valori de România, cel mai prestigios eveniment al anului, o gala de excelenţă care recunoaşte şi premiază personalităţile şi brandurile reprezentative pentru România în 2016.

Gala are loc pe 20 aprilie la Athénée Palace Hilton, începând cu ora 19:00.

România are şi a avut mereu valori, oameni şi branduri, care au reuşit să se impună la nivel internaţional. Fie că sunt artişti din artă şi cultură, top manageri din companii multinaţionale sau antreprenori, creativi sau sportivi, ori designeri, arhitecţi şi inventatori, românii care au reuşit să se impună în anul 2015 în lume, vor fi prezenţi la Gala Valori de România!

În semn de apreciere faţă de oamenii şi companiile de succes prezente pe pieţele internaţionale, ce construiesc şi impun valoare anual în lume cu semnătură: România, Biz face cunoscută viziunea lor, prin recunoaşterea excelenţei într-un cadru exclusivist, la Gala Valori de România.

“De 16 ani analizăm mediul de afaceri românesc şi promovăm valoarea. Mai mult ca oricând este nevoie de un eveniment care să-i  prezinte pe oamenii care reuşesc performanţa la nivel internaţional şi să-i impună în memoria opinei publice”, explică Marta Uşurelu, redactor şef şi acţionar majoritar revista Biz.

În realizarea listei de nominalizaţi au fost consultaţi lideri de opinie, profesionişti din marketing, comunicare, manageri şi CEO din diverse domenii de business. Echipele Biz şi Unlock Market Research au dezvoltat în ultimele trei luni o cercetare calitativă pentru a evidenţia valorile româneşti, brandurile şi oamenii de valoare.

“Valoarea e o combinaţie magică de calitate umană, discreţie şi fapte, care schimbă viaţa& în bine, cator mai mulţi oameni. Cum să faci asta? Gândind pe termen lung, respectând nişte principii, fiind răbdător. Revoluţiile nu apar peste noapte!”, spune Adina Vlad, Managing Partner, Unlock Market Research.

Categoriile distincţiilor Galei Valori de România sunt: “Cultură & Artă”, “Antreprenoriat”, “Management de top”, “Branduri româneşti”, “Inovaţie”, “Cauze sociale”, “Creativitate (Publicitate & Comunicare)” şi “Sport”.

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.