Cum a fost la Timișoara. Varianta (mea) oficială

Din start țin să transmit, cu drag și zâmbind larg, mulțumirile și felicitările pentru organizarea Social Media Summit către Cristina și Alex, niște gazde pe atât de simpatice, pe cât de profesioniste :) Iar apoi să mă înclin în fața echipei de la Revista BIZ, Marta, Loredana, Corina, Gabriela, Gabriel, Alexandru și Vali, care sunt parte a unei din găștile cele mai mișto din presa noastră. Și să mulțumesc partenerului principal al evenimentului, Kaspersky, cu urarea să își mențină năravul și să mai sprijine astfel de treburi :D Ar trebui să îl felicit și pe Cătălin Teniță pentru munca prestată, dar mai bine nu o fac :D

Hai să vă spun cum mi s-a părut mie evenimentul. Așa, pe puncte, cum îmi place mie :)

1. Eu unul nu vă înțeleg… Am io mutră de killer? Se vede foarte tare Magnumul din holster? Am ceva boală molipsitoare? Nuuu? Păi atunci de ce nu veniți să mă trageți de mânecă și să dăm și noi mâna? Astfel de evenimente și pentru asta sunt, să ne cunoaștem. Acuma ce să zic, asta este situația, voi mă cunoașteți pe mine, eu pe voi nu. Și aș fi de un ridicol absolut să mă duc la toată lumea să mă uit pe badge să văd cine e. Deși fac și de astea, dar așa în limite normale :D Așa că vă rog pe viitor să veniți cu încredere la mine și să ziceți parola următoare: ”Bulane, hai să trăiești”. O să vedeți că o fie chiar fun :D

2. Am simțit, deși de la mare distanță, din nou, cât de greu este să organizezi un astfel de eveniment. Apropo, au participat peste 270 de persoane…

3. Marea majoritate a prezentărilor au avut lucruri din care am rămas cu multe. Majoritatea, zic, pentru că unele, deși substanța lor era bună, forma era, cum să zic io, șifonată rău…

4. Lumea zice că prezentarea mea nu a fost catastrofală. Și io zic la fel :D Dacă vreți să dați un ochi la slideuri, ia de aici, poftiți Cum sa faci o campanie pe twitter – chinezu.

5. Am avut ocazia să fac cunoștință cu oameni faini. Iar pentru mine asta e cel mai important lucru care se poate întâmpla la astfel de evenimente.

6. În ceea ce privește băutul de bere, când… (dar asta în episodul următor, ăla neoficial :D)

13 comentarii la “Cum a fost la Timișoara. Varianta (mea) oficială

 1. ihearlights Reply

  referitor la Punctul 1. Cum zicem si pe blog, networking is a must. Oricand, oriunde. Si da, e fun sa vorbeasca lumea cu tine.

 2. Adrian Mladin Reply

  eu nu comentez decat la punctul 1. :))\

  Pai daca nu socializam, de ce mai existam? sa scriem pe blog si sa ramanem ascunsi, anonimi, si cu fundu tabacit de la atata stat pe scaun…. nu ala e geek! chiar daca scri, scriem pe blog, mergem/ iesim si povestim…. chiar daca ma uit la poze pe bloguri pe net, merg la expozitii , chiar daca faci ceva in online, trebuie sa te bagi si in offline…

  cc @ihearlight :P numa asa poti sa cunosti :nebunii” :)) si ce se ascunde in spatele blogului :)) sau asa iti consumi energia in offline :)) having fun…

 3. Sorin Reply

  Desi e prima data cand particip la un astfel de eveniment, pot sa judec corect (cred eu) si sa spun ca a iesit bine, iar pe deasupra prezentarea ta a fost chiar misto.
  Legat de trasul de manca, ei bine data viitoare majoritatea dintre noi vom sti si cine esti si cu ce te ocupi, in plus avem avea si parola ;)

 4. Dan Patrascu Reply

  Eu am fost unul dintre cei care l-am tras de maneca pe Chinezu pentru ca aveam realmente ceva de vorbit cu el si va spun ca merita sa faceti la fel.

  Apropo @chinezu am trimis un e-mail acum 2 zile la care as avea nevoie de un raspuns.

  Multumesc

 5. Ilie Mihai Taucean Reply

  Pentru punctul 4: ar trebui ca toate prezentarile de la summit sa aparara pe site-ul evenimentului, sa se poate revedea sau vedea si de cei care nu au fost (eu nu le-am gasit, si ar trebui sa le adun de pe site-urile personale ale vorbitorilor…).

 6. Tudor Reply

  Iti recomand http://www.slideshare.net/. Daca vrei sa trimiti slide-ul, iti recomand sa-l exporti in format pps.

  p.s. fac parte dintre cei care l-au tras de maneca pe chinezu si … merita :)

 7. Andrei Reply

  Dap, de acord cu tine, cred ca ai fost cam “bland” cand te`ai referit la prenetarile sifonate. Anyhow, am scris si eu un post pe tema asta, imediat dupa ce am plecat de acolo si dupa mine… “bulaaaan!!!” esti pe primu`lor in topu speakeri`lor.

 8. Briskanu Reply

  Faptul ca acest eveniment a avut mare succes nu face decat sa imi dea speranta ca se vor face cat mai multe evenimente in Timisoara, caci lumea e, in mod evident, interesata.

  Felicitari Chinezu pt prestatie. Apropo de sharuirea prezentarii tale… cred ca ar fi foarte util daca s-ar sharui toate prezentarile. BIZ, se aude ? :)

 9. BogdiP Reply

  Daca stiam parola aia cand te-am salutat in Unirii dupa eveniment ce bine era… :))

  Felicitari pentru prezentare. Foare faina si livrata degajat, fara emotii cum a avut Zoso :p Inca sunt curios care sunt orele alea bune pentru zis chestii pe Twitter dar le aflu eu incet incet prin eliminarea celor care nu sunt bune… ;)

 10. dojo Reply

  Bre, io pot depune marturie ca nenea asta nu e killer. Ca macar m-am bagat in sufletul lui si mi-a parut misto :)

  Te mai asteptam si alta data. Sincer mi-a facut placere ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.