A Touch of Innovation are loc pe 24 noiembrie. M-aș cam duce…

Tot v-am zis în ultima vreme de lucrurile faine care mi se întâmplă în meseria asta de blogger și de antreprenor. Căci, firește, mi se întâmplă la greu! Doar că ar trebui să vă spun și despre lucrurile nașpa, ca să le zic așa, care vin la pachet (ca un fel de TVA :D) cu lucrurile faine. Unul dintre ele (poate cel mai nașpa…) este că nu mai am timpul ăla pe care să îl petrec, să zicem, la o conferință sau un eveniment fain, care ține toată ziua și în care să uit de mail, de clienți (mă rog, vorba vine, cum aș putea să uit de ei? :D) și să stau doar să iau lumină de la cei care speakuiesc la respectivul eveniment. Ehe, ăsta este un punct dureros, e drept… Dar mergem înainte, firește!

Un astfel de eveniment îmi pare a fi A Touch of Innovation (București, 24 noiembrie, Novotel), organizat de stimabilii de la Revista Biz. Este despre  – furculition – inovație, cu oameni mișto (chiar mi-e dor să îl aud, spre exemplu, pe Lorand Balint, cum explică el ardelenește ce a făcut cu promovarea handbalului românesc…). Pe care aș sta să îi ascult. Doar să îi ascult.

O să reușesc să ajung? Slabe șanse… Doar dacă astrele cumva decid că merit un bonus și îmi schimbă ceva brusc în program… :)) Dar vă recomand să mergeți (biletul este 75 E). Și să mă reprezentați cu cinste :D

ssss

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.