23.07.2017

Voi ați văzut că la F64 e în desfășurare campania „Iubesc Fotografia”?

Nu? Nu-i bai, vedeți acum dacă intrați pe site-ul F64 și dacă citiți detaliile de mai jos. Sau dacă le faceți pe amândouă. :))

Odata cu noua campanie, F64 anunta si cateva promotii avantajoase pentru clienti. Astfel, cardurile SanDisk de 16GB beneficiaza de 50% reducere – „Unul pentru tine, unul pentru jumatatea ta”, o serie de obiective Nikon au reducere de pana la 29%, iar la trepiede reducerile ajung pana la 50%. Ceasurile inteligente de la Huawei si smartphone-urile de top sunt, de asemenea, incluse in aceasta campanie, cu preturi foarte bune, iar obiectivele Sigma 18-300mm si 18-250mm beneficiaza de discount de 15%. Un cadou pentru un buget mai redus ar putea fi unul dintre aparatele Sony, unde pretul porneste de la 369 de lei. Nu in ultimul rand, camera foto Olympus OM-D E-M10, doar body, are un pret redus cu 25%.

F64 ofera clientilor sai si servicii de printing si developare. Un cadou inspirat pentru Valentine’s Day, pentru o zi speciala sau pentru aniversari, poate fi o Fotocarte in care sa pastrezi amintirile fara teama ca le pierzi cand nu ai acces la Internet sau cand telefonul ori computerul nu iti sunt la indemana. De asemenea, aparatele foto pe film, de unica folosinta, se pot dovedi o alegere inspirata. Cand filmul e completat cu acele instantanee speciale, developarea se poate face tot la F64.

f64

Despre autor: Bianca Ceică

Povestaș cu dor de ducă. Mică maestră de mari isprăvi 2.0 pe biancaceica.ro și pe cristianchinabirta.ro. :)

Dorna și Salvați Copiii continuă campania „Grijă pentru Copii” cu susținerea Simonei Halep

Studiu Cisco: „În viitor vom avea telefoane mobile, dar nu și acces la apă curentă și energie electrică”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *