F64 vă invită la #Nudiful, un workshop despre fotografia nud

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

F64, în colaborare cu fotograful Edward Aninaru, organizează #Nudiful, un atelier despre fotografia nud:

„Ideea acestui workshop de nud este diferită faţă de cea a «nudului artistic» clasic. Vom ieşi din zona de clasic, conservator, şi vom lucra, de această dată, în zona de comercial. O să fie sexy, glam, chic şi nu numai. Totodată, trebuie reținut și că frumuseţea fotografiilor nud constă şi în emoţiile pe care le transmit personajele capturate în imagini, emanând echilibru şi graţie, divulgând, uneori, cele mai ascunse laturi ale ființei umane“, a declarat fotograful Edward Aninaru.

Workshop-ul se va derula pe parcursul a două zile, 21 şi 22 mai, iar detalii despre înscrieri sunt disponibile pe site-ul F64. Intervalul orar este structurat astfel: pe 21 mai de la ora 10.00 până la 18.00 și pe 22 mai între 15.00 și 23.00. Prima zi din acest atelier fotografic se va desfășura într-o locație din București, unde participantii vor experimenta opt ore de shooting. În cea de-a doua, la studioul F64 din strada Bucovina nr. 2B, acestia vor învăța diverse tehnici de post-procesare, care să îi ajute să obțină imagini demne de profesioniștii domeniului, perfecte pentru copertele marilor reviste.

P. S. Munca lui Edward Aninaru este prezentată pe site-ul său..

#nudiful

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)