#Protest la F64

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Ioana Moldovan este fotojurnalist freelancer și în ultimii trei ani a documentat proiecte fotografice pe tema mișcărilor stradale. Pașii au purtat-o și pe meleaguri din afara României – Turcia, Ucraina și Kosovo -, de unde a venit cu fotografii puternice, pe care vrea să ni le arate și nouă. Și o să ni le arate de pe 21 aprilie până pe 3 mai la studioul foto F64.

Vă las aici câteva fotografii ca să vedeți ce ratați dacă nu mergeți la expoziție de marți încolo:

„Dreptul la protest nu înseamnă dreptul la protest violent. Se pune însă întrebarea «cum degenerează un protest în violențe?». Se întâmplă, cel mai des, atunci când autoritățile publice vor să încheie sau să interzică dreptul la protest“, spune Ioana Moldovan despre fenomenul protestelor.

Despre Ioana Moldovan mai am să vă zic că a prezentat anul trecut proiectul „România îmbătrânește”, alături de jurnalistul Laurențiu Colintineanu.

Eu zic că face o treabă excelentă și că merită să mergeți la expoziția #Protest.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)