F64 lansează campania „Vezi natura cu alți ochi”

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

F64 are ca strategie de creștere a businessului în a doua jumătate a lui 2016 susținerea pasiunilor iubitorilor de imagine. Astfel, magazinul se va axa pe șapte domenii principale: natură, artă, sport, educație, animale, copii și călătorii.

Întrucât pentru mulți dintre pasionații de fotografie natura este subiectul principal, aceasta este și tema primei campanii care deschide seria de acțiuni integrate pe care retailerul le va derula până la sfârșitul acestui an. Principalele acțiuni de promovare ale F64 se vor axa pe oferte comerciale, dar mai ales pe educarea clienților cu ajutorul cursurilor de specialitate, compania punând astfel bazele unui sistem integrat de marketing, axat pe același subiect central.

Baza cursurilor a fost pusă în 2007, de când compania deține un centru dedicat instruirii în domeniul foto-video a celor interesați, indiferent că sunt sau nu clienții companiei, începători sau profesioniști. Până în prezent, peste 8.000 de persoane sunt printre absolvenții diferitelor cursuri și seminarii organizate de F64 în regim propriu, cu sprijinul trainerilor dedicați. Celor care nu pot ajunge la acest tip de întâlniri, compania le oferă posibilitatea de a urmări tutoriale online pentru a învăța cum pot realiza cele mai bune imagini sau filmări. În ceea ce privește alegerea echipamentului adecvat realizării unui anumit tip de fotografie, cei interesați de recomandări pot beneficia de sfatul unui consultant de vânzari, consiliere care se derulează fie în showroom-ul F64 din Bulevardul Unirii nr. 45, fie telefonic printr-un call center dedicat sau online prin live chat sau social media.

Românii aflați în vacanțe atât în țară, cât și în străinătate sunt încurajați cu această primă campanie, denumită „Vezi natura cu alți ochi“, să își manifeste pasiunea pentru imagine sau să o descopere, în zilele în care se află mai aproape de plimbări, excursii sau drumeții. Campania presupune că achiziționarea oricărei camere foto sau obiectiv, alături de un accesoriu – foto, video, filtre, carduri de memorie sau genți și acumulatori, în perioada 29 iunie – 12 iulie, înseamnă o șansă pentru premiul zilnic, un rucsac Hama. Apoi, toți participanții se întrec pentru marele premiu de la finalul campaniei, un obiectiv Sigma 150-600mm f/5-6.3 cu teleconvertor.

P. S. Toate detaliile despre aceasta sunt disponibile aici.

vezi natura cu alti ochi

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)