F64 susține Red Bull Illume Quest 2016

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Despre Red Bull Illume Image Quest 2016 e musai să știți că este o competiție în care fotografii amatori și profesioniști își pot înscrie imaginile spectaculoase de sport sau aventură, concurând astfel pentru premii semnificative, expunere internaţională și participarea la turneul mondial al expoziției Red Bull Illume.

În acest context, F64, cel mai mare magazin foto-video din România, sprijină inițiativa Red Bull și organizează o prezentare gratuită, susținută de Mihai Ștețcu. Acesta le va explica tuturor participanților mai multe despre competiție, ce este important atunci când faci selecția, dar și câteva tips & tricks pentru fotografii reușite.

Despre Mihai Ștețcu trebuie știut că este omul adrenalinei, iar în fotografiile sale sunt surprinse nu momente la secundă, ci la milisecundă, imprimând pe senzorul camerei acea combinație spectaculoasă de viteză și sfidare a legilor fizicii. Energia și creativitatea sunt două cuvinte care îl descriu cel mai bine. Din 2009, Mihai s-a alăturat echipei internaționale Red Bull Photography.

Evenimentul organizat de F64 se va desfășura pe 5 februarie, de la ora 19:00, în sala expozițională a magazinului din Bulevardul Unirii nr. 45. Participarea va fi gratuită, înscrierea putând fi făcută pe bază de portofoliu la adresa seminarii@f64.ro. Mai multe detalii găsiți aici, pe pagina de Facebook a evenimentului.

Nu în ultimul rând, echipa F64 va inaugura, cu această ocazie, și o expoziție specială, în cadrul acesteia urmând să fie prezentate 22 de fotografii selectate din top 50 imagini participante la ediția precedentă a concursului.

P. S. Cei interesați să participe la Red Bull Illume Quest au timp până pe 31 martie 2016 să-și înscrie imaginile. Detalii pe Facebook și pe blogul F64.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “F64 susține Red Bull Illume Quest 2016”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)