F64 susține Red Bull Illume Quest 2016

Despre Red Bull Illume Image Quest 2016 e musai să știți că este o competiție în care fotografii amatori și profesioniști își pot înscrie imaginile spectaculoase de sport sau aventură, concurând astfel pentru premii semnificative, expunere internaţională și participarea la turneul mondial al expoziției Red Bull Illume.

În acest context, F64, cel mai mare magazin foto-video din România, sprijină inițiativa Red Bull și organizează o prezentare gratuită, susținută de Mihai Ștețcu. Acesta le va explica tuturor participanților mai multe despre competiție, ce este important atunci când faci selecția, dar și câteva tips & tricks pentru fotografii reușite.

Despre Mihai Ștețcu trebuie știut că este omul adrenalinei, iar în fotografiile sale sunt surprinse nu momente la secundă, ci la milisecundă, imprimând pe senzorul camerei acea combinație spectaculoasă de viteză și sfidare a legilor fizicii. Energia și creativitatea sunt două cuvinte care îl descriu cel mai bine. Din 2009, Mihai s-a alăturat echipei internaționale Red Bull Photography.

Evenimentul organizat de F64 se va desfășura pe 5 februarie, de la ora 19:00, în sala expozițională a magazinului din Bulevardul Unirii nr. 45. Participarea va fi gratuită, înscrierea putând fi făcută pe bază de portofoliu la adresa seminarii@f64.ro. Mai multe detalii găsiți aici, pe pagina de Facebook a evenimentului.

Nu în ultimul rând, echipa F64 va inaugura, cu această ocazie, și o expoziție specială, în cadrul acesteia urmând să fie prezentate 22 de fotografii selectate din top 50 imagini participante la ediția precedentă a concursului.

P. S. Cei interesați să participe la Red Bull Illume Quest au timp până pe 31 martie 2016 să-și înscrie imaginile. Detalii pe Facebook și pe blogul F64.

Un comentariu la “F64 susține Red Bull Illume Quest 2016

  1. F64 Răspunde

    Multumim, Cristi, si te asteptam si pe tine la eveniment :) Trebuie doar sa ne anunti!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: