Foarte mișto concursul HBO pe Instagram pentru promovarea serialului Vinil!

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro.

În seara asta mă duc să văd în avanpremieră primul episod din serialul Vinil, care începe pe HBO România din 15 februarie. Abia aștept să îl văd! Am mari așteptări de la serialul ăsta, m-a prins încă de când am văzut trailerul. Mă înțelegeți, rocker bătrân și pe alocuri simpatic ce sunt, după cum lesne vă puteți da seama din #CatalogulDeAlbume :D

Pentru promovarea serialului, cei de la HBO România au dat drumul unui concurs foarte mișto pe Instagram. Care presupune – ați ghicit – să vă faceți o poză cu un vinil, pe un stil aparte, după cum puteți vedea mai jos.

Sunt deosebit de tentat să mă înscriu și eu. Nu de alta, dar dragostea pentru viniluri mă mână de la spate. Mai ales acum când, prin grija stimabilului Mihai Stescu (îl știți the bug kahuna de la blogdetehnologie.ro, parte din rețeaua Kooperativa 2.0), am acasă un pick up Unitra de ăla vechi, un preamplificator pe lămpi făcut chiar de musiu Mihai, ce să mai, sunt pe treabă :D

Apropo, musiu Cristi Șuțu are o ofertă de nerefuzat pentru voi :D

Acest concurs e de neratat. A, si inca ceva. Pun la dispozitie colectia mea de viniluri si sfaturile mele foto pentru cei care vor sa aiba o imagine castigatoare in concurs.

Posted by Cristian Șuțu on Tuesday, 9 February 2016

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

4 thoughts on “Foarte mișto concursul HBO pe Instagram pentru promovarea serialului Vinil!”

  1. Pingback: Vinyl | tudorstanica.ro

  2. Pingback: Să vă uitați la ”Vinil” astăzi, gratuit, pe HBO și pe HBO GO. Merită! - Cristian China Birta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)