Căutăm bloggeri pentru #UrzealaBloggerilor

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Unul din cele mai faine lucruri care mi se întâmplă ca blogger-antreprenor este că dau uneori de niște clienți (adică nu, hai să le zic parteneri), care se lasă prinși în propunerile mai crețe cu care mă duc la ei. Și nu numai că reacționează cu un ”ok, hai să facem”, ci se implică la modul corespunzător, cu un entuziasm și mai corespunzător în întreaga ispravă. Ceea ce, desigur, este un caz care se apropie de perfecțiunea relației dintre client (pardon, partener) și noi ca bloggeri.

Fix așa am pățit când le-am propus celor de la HBO faza cu #UrzealaBloggerilor. Idee care mi-a venit pentru că, datorită fiului meu, Alex (”tatiiii, trebuie să vezi Game of Thrones, o să îți placă!”), am devenit fan GoT. Mă rog, atâta fan cât pot fi la vârsta mea :D Când ne-am întâlnit cu Ofelia (să trăiți, șefa :D) de la HBO și i-am spus că nu am nici cea mai mică idee cum o să implementăm conceptul acesta de #UrzealaBloggerilor, dar că îmi place cum sună și simt că o să iasă ceva fain și de durată, ea a spus doar atât: ”e foarte tare! Ce aveți nevoie de la noi ca să îi dăm drumul?”. Așa că, iată, i-am dat drumul.

Mi-ar plăcea tare mult să văd câți mai mulți bloggeri care se înscriu în acest, hai să îi zicem așa, recensământ blogosferic #UrzealaBloggerilor. Pentru că vrem să fie un concept cu bătaie lungă, cam pe toată durata serialului, aș zice eu. Și pe care să îl dezvoltăm permanent, împreună cu bloggerii care se înscriu în sensul că vom face mai multe campanii, dar și evenimente tematice GoT și alte isprăvi, pe care o să vi le raportăm la timpul cuvenit.

Deocamdată, vrem să vedem cam câți bloggeri sunt dispuși să îți declare apartenența la una din familiile din serial, ca să știm cum stăm în piață, cum ar veni. Și cu ce ”armate” defilăm de acum înainte.

Așa că vă rog, dacă vreți să faceți parte din #UrzealaBloggerilor, să scrieți pe blogurile voastre din ce familie faceți parte și să ne dați un mail pe office at kooperativa.ro, ca să vă înmatriculăm cum se cuvine.

Atenție: înregistrarea ta ca blogger în #UrzealaBloggerilor nu este condiționată de participarea la campania Blogal Initiative. Acolo puteți participa doar dacă vreți premiile. Care sunt de foioioi, apropo :D Dar puteți să scrieți doar pe blogul vostru despre familia din serial din care vreți să faceți parte, fără să participați la campania Blogal Initiative.

Vă mulțumesc, ne vedem la următoarea ispravă #UrzealaBloggerilor. Care, mi se șoptește în cască, o să fie una interesantă rău :D

banner-campanie-game-of-thrones

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “Căutăm bloggeri pentru #UrzealaBloggerilor”

  1. Pingback: Participă și tu la #UrzealaBloggerilor (P)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)