Dacă vrei să știi cât costă o prezență decentă a unui brand în social media, hai la cursul nostru. Dar vezi că early-birdul zboară repede, să știi :D

Ce carte citiţi fix în acest moment? Mă rog, aţi înţeles voi :))

Fix în acest moment” este total pe lângă, recunosc. Pentru că, desigur, fix în acest moment citiţi aceste rânduri, nu o carte. Dar aţi înţeles ce am vrut să zic. Adică – să traduc, totuşi… – ce carte citiţi în această perioadă de timp pe care o traversaţi în timp ce citiţi această carte :D

Pe de altă parte, însă, nu e chiar exagerat ce am zis eu în titlu când a folosit expresia “fix în acest moment“. Pentru că această expresie este un definitorie pentru vremurile aceaste mustind de social media, în care “acum” este de mare angajament şi secunda este uneori cât anul prin efectele pe care acest “acum”, savurat nimicitor de unii sau de alţii în mâinile cărora se află cu adevărat puterea, le poate avea pentru unii sau altii (hai că dam dat-o de gard cu filosofia asta ieftină 2.0 aşa că o las aşa cum a căzut… :D).

No bun, ideea este că, de fapt, am vrut să vă invit să faceţi o poză cu cartea pe care o citiţi acum. Sau cărţile, pentru că ştiu că sunteţi mulţi care (cam cum fac eu) deschideţi mai multe fronturi lecturiceşti în acelaşi timp. Şi să vă anunţ că puteţi şi câştiga nişte premii interesante, după cum puteţi vedea mai jos.

Dar întâi să vă dau eu poza, făcută cu mânuţele asta două :D, cu una din cărţile pe care le citesc în paralel: “Totul despre armata romană“, de Adrian Goldsworthy. De fapt, sunt doar două (cealaltă este “Cea mai frumoasă carte din lume şi alte povestiri“, de Eric-Emmanuel Schmitt, dar e acasă, eu sunt la birou, aşa că o să pun mâine poza cu ea; dacă nu uit să îi fac poza cu pricina, fireşte…).

photo (1)

Ia să văd voi ce citiţi. “Să văd” as in “poză sau link către poză, de preferabil pe Instagram, ca să puteţi participa şi la concurs” :))

Şi pentru că v-am tot spus despre concurs, ia uitaţi mai jos ce şi cum. Cu menţiunea că promovez această iniţiativă (nu e campanie, nu e pe bani, alea alea) din fix două motive mari şi late: 1. îmi sunt tare simpatice fetele care se ocupă de iniţiativă (Caudia şi Pietricel) şi nu mi-aş ierta-o dacă nu aş pune şi eu umărul cât de cât :D 2. e chiar faină isprava, adică sunt de apreciat cei care bagă cărbuni în cuptorul Instagram, cum ar veni :)

RFIPrestigioEditura Litera si AQUA Carpatica vor sa va faca sete de carte si organizeaza un concurs pe platforma de socializare Instagram.

Mecanismul concursului e mai simplu ca niciodata: toti cei care vor sa se inscrie in concurs vor uploada imagini pe Instagram folosind hashtag-ul #setedecarte in care sa fotografieze cartea pe care o citesc sau cartea lor preferata si o sticla de AQUA.

Regulament de concurs:

– Urmareste-ne pe Instagram: aquacarpatica si RFI_Romania.

– Fotografiaza sau uploadeaza pe Instagram folosind tagul #setedecarte. In fotografie trebuie sa apara o sticla de AQUA Carpatica si cartea pe care o citesti sau cartea preferata.

– Poti urmari toate postarile cautand pe Instagram hashtag-ul #setedecarte.

Vom alege 3 castigatori prin tragere la sorti folosind serviciul random.org care vor primi cate un premiu de la cele patru branduri.

Acestea sunt:

premiul I – un ebook reader Prestigio,

premiul II – apa plata/carbogazoasa (la alegere) pentru o luna si un pachet variat de carti de la Editura Litera,

premiul III – apa plata/carbogazoasa (la alegere) pentru 2 saptamani si un pachet de carti de la Editura Litera.

Concursul se desfasoara in perioada 27 mai – 2 iunie.

 

13 comentarii la “Ce carte citiţi fix în acest moment? Mă rog, aţi înţeles voi :))

 1. Andra Reply

  Orson Scott Card – Umbra lui Ender :D

 2. georgiana ene Reply

  ‘de ce este romania altfel’ – lucian boia
  ‘romantic porno’ – florin piersic jr.
  ‘dramaturgie romana contemporana’

  poze n-am, dar pot sa fac. de pus pe instgram habar nu am cum se face, n-am nici cont, dar astea sunt cartile pe care le citesc :)

  • Cristian Florea Reply

   Ha, ce coincidenţă. Azi vreau să încep şi eu „De ce este România altfel?”. :D

   • georgiana ene Reply

    scrie tare bine. eu mai am un pic si o termin. sper sa-ti placa :)

 3. Mihaela Curea Reply

  Irina Petrea – Și tu poți fi supernanny, Corrine Hofmann – Africa, dragostea mea.

 4. Laura Reply

  Citesc Accabadora de Michela Murgia. Nu ma pricep cum merge treaba cu Instagramul, asa ca nu pot participa. Dar cartea e faina :-)

 5. zoltybogata Reply

  Nu am înțeles ce e cu Instagramul, dar eu citesc Biblia și ar fii bine să încercați și voi. Multă sănătate

 6. gabi Reply

  Eu citesc cartea de la tine :) da’ nu pot folosi instagramul

 7. Andra Reply

  Am instagram-uit carte cu sticla, followed both accounts. I am all set :D

 8. fanel Reply

  Atacul PSI – Ovidiu Dragos Argeseanu

 9. IanculescuHimself Reply

  Eu ma lupt cu Dansul dragonilor si mai am foarte putin…
  Am incercat sa citesc mai multe carti in acelasi timp si nu mi-a iesit.
  Eu sunt dedicat si transpus total, nu pot sa ma transpun in doua lumi diferite :)

 10. Adrian Reply

  Gluma, de Milan Kundera !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.