20.07.2017

Să vă uitați la ”Vinil” astăzi, gratuit, pe HBO și pe HBO GO. Merită!

În urmă cu câteva zile am fost să văd, în avanpremieră, primul episod din serialul ”Vinil”. Aveam mari așteptări. De când văzuzem trailerul, eram pe sistem ”mno, amu…”. Spre masiva mea satisfacție, primul episod este unul beton. Ține cât un lung metraj, 1 oră și jumătate, regizat chiar de Martin Scorseze (și asta se vede). O să vedeți scene dure, amuzante, unele psihedelice chiar :)) Totul bazat pe un secenariu excelent, scris de Rich Cohen, Mick Jagger, Martin Scorsese și Terence Winter. Iar jocul actorilor este unul excepțional. Fără excepție.

vinilApropo de actori, îl știam pe Bobby Cannavale așa cum știam încă vreo 7889567 de actori, adică așa, doar să îl știu. Not anymore, not anymore. Pentru că Bobby a intrat ca racheta în coraconul meu după acest prim episod. Pentru că Bobby joacă într-un hal care îți transmite un mesaj irefutabil: nu exista altul mai bun pentru acest rol never, ever. Iar asta înseamnă, in my book, din toate punctele de vedere, că este un mare actor.

Așa, pe partea de #CaSăȘtiți, rolul lui Mick Jagger din tinerețile sale revoluționare (la propriu, o să vedeți), este jucat chiar de fiul său, James Jagger. Și gagiul o face într-un stil de mare, mare angajament :)

Vă recomand la maximum să vă uitați în seara asta, gratuit, pe HBO și pe HBO GO, la primul episod din serialul Vinil. Și să nu uitați de foarte fainul concurs pe Instagram!

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Filmul „Miracolul din Tekir” va rula în cinematografele din Elveția

Atos își propune să organizeze cluburi de IT în școli. Fain!

Un comentariu

  1. sâmbătă, 20 februarie 2016, 18:54

    Saw it. Liked it.

    Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *