Hai să afli cum te poate ajuta social media în procesul de recrutare. Și să înțelegi cât de important este brandul „șefului” pentru un potențial angajat :)

Să vă uitați la ”Vinil” astăzi, gratuit, pe HBO și pe HBO GO. Merită!

În urmă cu câteva zile am fost să văd, în avanpremieră, primul episod din serialul ”Vinil”. Aveam mari așteptări. De când văzuzem trailerul, eram pe sistem ”mno, amu…”. Spre masiva mea satisfacție, primul episod este unul beton. Ține cât un lung metraj, 1 oră și jumătate, regizat chiar de Martin Scorseze (și asta se vede). O să vedeți scene dure, amuzante, unele psihedelice chiar :)) Totul bazat pe un secenariu excelent, scris de Rich Cohen, Mick Jagger, Martin Scorsese și Terence Winter. Iar jocul actorilor este unul excepțional. Fără excepție.

vinilApropo de actori, îl știam pe Bobby Cannavale așa cum știam încă vreo 7889567 de actori, adică așa, doar să îl știu. Not anymore, not anymore. Pentru că Bobby a intrat ca racheta în coraconul meu după acest prim episod. Pentru că Bobby joacă într-un hal care îți transmite un mesaj irefutabil: nu exista altul mai bun pentru acest rol never, ever. Iar asta înseamnă, in my book, din toate punctele de vedere, că este un mare actor.

Așa, pe partea de #CaSăȘtiți, rolul lui Mick Jagger din tinerețile sale revoluționare (la propriu, o să vedeți), este jucat chiar de fiul său, James Jagger. Și gagiul o face într-un stil de mare, mare angajament :)

Vă recomand la maximum să vă uitați în seara asta, gratuit, pe HBO și pe HBO GO, la primul episod din serialul Vinil. Și să nu uitați de foarte fainul concurs pe Instagram!

Un comentariu la “Să vă uitați la ”Vinil” astăzi, gratuit, pe HBO și pe HBO GO. Merită!

  1. joie negru Reply

    Saw it. Liked it.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.