HBO GO, disponibil de azi pentru abonații Digi TV și Digi Net

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Veste bună venită de la HBO: Serviciul video HBO GO este de astăzi valabil pentru clienții Digi Net si Digi TV care au optat pentru una dintre extraoptiunile HBO sau HBO Maxpak. Producțiile pot fi urmărite de pe telefon, tabletă sau Smart TV, iar pentru a avea acces la conținut, trebuie doar să îți activezi serviciul în contul de client Digi Care.

HBO EUROPE VECTOR LOGO 12

„Odată cu introducerea , serviciului HBO GO, abonații RCS & RDS se pot bucura de programul HBO, dar și de întreaga colecție HBO prin serviciul de video online: seriale HBO apreciate și filme de top, alături de producții originale HBO realizate în România (În derivă, Rămâi cu mine și Umbre) și documentare premiate precum Toto și surorile lui și Pașaport de Germania”, a declarat Linda Jensen, Chief Executive HBO Europe.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)