HBO și Game of Thrones sprijină refugiații din Siria

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro.

În caz că nu ați înțeles încă foarte bine care e treaba cu refugiații din Siria și de ce e război în acea zonă a lumii, cei de la Creative Monkeyz explică destul de bine acest lucru într-un clip:

În acest context și la 5 ani de la începutul războiului din Siria, Comitetul internațional de salvare (IRC) anunță parteneriatul cu serialul HBO „Urzeala tronurilor”: Rescue Has No Boundaries, campanie ce atrage atenția asupra crizei globale a refugiaților și strânge fonduri pentru a ajuta milioanele de oameni strămutați de conflicte și dezastre naturale.

Campania este susținută de Lena Headey, împreună cu alți actori din Urzeala tronurilor, inclusiv Sophie Turner, Maisie Williams, Nikolaj Coster-Waldau, Liam Cunningham, DeObia Oparei, John Bradley, Tom Wlaschiha, Eugene Simon și Oona Chaplin.

*Potrivit celor mai recente cifre ONU, există peste 60 de milioane de refugiați și oameni strămutați în întreaga lume. IRC le oferă momentan sprijin refugiaților sirieni din Siria, Iordania, Liban, Irak, Turcia, Serbia și Grecia.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)