Au început filmările pentru „Valea mută”, prima miniserie filmată de HBO Europe în România

Timp de 48 de zile, actorii, regizorii și echipa de producție se vor afla pe platourile de filmare pentru a realiza noua producție HBO Europe, Valea Mută. Filmările vor avea loc în mai multe localități din țară, printre care: Brașov, Cheia și București, iar premiera producției este programată pentru finele anului.

Valea Mută este un thriller incitant, văzut prin ochii a doi adolescenți a căror întâlnire clandestină se transformă într-un coșmar. Seara celor doi este întreruptă în mod dramatic de o crimă la care sunt martori fără voie.

Echipa HBO care a realizat și va produce miniseria Valea Mută, în regia lui Marian Crișan, este formată din: Johnathan Young și Steve Matthews, producători executivi HBO Europe, Andra Radu, producător creativ HBO România, și Alina David, producător HBO România.

Imaginea filmului este semnată de Tudor Mircea, cu care Crișan a colaborat și la Megatron, Morgen și Rocker, iar casa de producție a miniseriei este Castel Film, reprezentată de Bogdan Moncea.

P. S. Noua producție HBO Europe va avea patru episoade și este o adaptare a unui format norvegian, Øyevitne/Eye Witness. Cristian Barna semnează scenariul.

valea muta

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)