Află AICI ce premiu ofer la premiera „Detectivii din Louisiana” de pe HBO

Later edit: După o analiză la sânge, am decis câştigătorul, adicătelea Viaţa de la zero. Nu a fost uşor, tovarăşi, căci şi ce a scris Cristina mi-a plăcut corespunzător. Ce a înclinat balanţa, ca să zic aşa, a fost nota personală pe care a dat-o câştigătorul chestiunii :) Felicitări şi mulţumesc tuturor pentru participare!

———————–

Am băgat aia cu „află AICI” ca un fel de ironie (bine, lor li se rupe, desigur) la adresa tabloizilor mizeri şi găunoşi, care strică într-un mod jenant internetul, aşa luat în general (nu insistăm asupra subiectului, nu are rost să ne enervăm, zic). Şi pentru că HBO nu are nici o legătură cu piţifelnicii ăştia, ba dimpotrivă, este un canal unde poţi găsi lejer ceva care să te coafeze la modul corespunzător. Pe TV sau pe HBO Go (recomand, chiar recomand).

Astăzi începe „Detectivii din Louisiana„. De la 22.00. Pe HBO, fireşte. Serial pe care îl recomand fără să fi văzut nimic din el, în afară de trailer. Şi vi-l recomand din următoarele motive, trei la număr, pe care vi le servesc mai jos.

Motivul 1. Am o febleţe masivă pentru Woody Harrelson. Care m-a cucerit (în ordine) în rolul nătângului barman din „Cheers”, în rolul aerianului baschetbalistului de cartie Billy în „White Men Cant Jump” şi care mi-a intrat pentru vecie la coracon în fabulosul rol făcut în „Natural Born Killers”. Plus alte filme, pe care nu le mai zic acilea. Aşadar, aştept cu mare interes să îl văd cum prestează în acest nou serial.

Motivul 2. Am o febleţe masivă pentru Matthew McConaughey. Cam de când l-am văzut făcând acel rol excepţional în „A Time to Kill”. Au urmat mai mult filme în care a performat corespunzător, dintre care aş menţiona unul din filmele pe care nu le ştie foarte multă lume – „Reign of Fire” – în care joacă un dement militar american, un film care mie mi-a plăcut foarte mult şi care l-a băgat şi mai tare în coraconul meu filmografic. Mai spun doar de „Sahara” şi gata. Aşadar, aştept cu mare interes să îl văd cum prestează în acest nou serial.

Motivul 3. Vorbim despre HBO aici. Punct.

Am primit de la simpaticii de la HBO România „ploscuţa” :)) de mai jos. Care este de o simpăticoşenie decisivă. Şi este atât de simpatică încât am simţit că sigur există careva din cei care îmi faceţi onoarea să mă citiţi care să vă bucuraţi mai tare de ea decât sunt eu dispus să o fac :) Aşa că lansez provocarea de mai jos.

Ofer „ploscuţa” de mai jos bloggerului sau bloggeriţei care face cel mai bun review la primul episod din seria „Detectivii din Louisiana”, care episod se numeşte „Lumină strălucitoare„, difuzat astăzi, 13 ianuarie, la ora 22.00, pe HBO.

Cum procedăm ca să facem să fie bine să nu fie rău:

a. Voi vă uitaţi la film, fireşte.

b. Scrieţi pe blogul vostru reviewul primul episod.

c. Faceţi cumvă să aflu ce aţi scris, adică puneţi comentariu la această postare sau îmi daţi mail pe chinezu at chinezu.eu.

d. Eu o să jurizez foarte subiectiv ce aţi scris, fireşte, aşa cum stă bine unui blogger :)

e. Aştept scrierile voastre până joi, 16 ianuarie, ora 23.59.

Succes!

photo

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

19 thoughts on “Află AICI ce premiu ofer la premiera „Detectivii din Louisiana” de pe HBO”

  1. Brandu lu chinezu o să fie de acum înainte doar vinerea. O schimbare binevenită, de altfel, căci era păcat să mergem în ritmul ăla ameţitor :)) O să scriu pe îndelete despre chestiunea cu pricina un pic mai încolo.

 1. Bine ca am la ce sa ma uit, din pacate toate serialele cu detectivi, politisti le-am vazut. Sper sa merite. Vai daca castig, imi dai “ploscuta” plina? :)

 2. Daca-ti plac filmele cu politisti/detectivi s-ar putea sa-ti placa dar doar pe jumatate.
  Daca nu-ti plac filmele cu politisti/detectivi s-ar putea sa-ti placa dar doar pe jumatate.
  Daca-ti plac filmele cu detectivi gen Colombo s-ar putea sa-ti placa(aici l-as incadra pe Woody)
  Daca-ti plac filmele cu detectivi alt gen decat Colombo s-ar putea sa-ti placa.
  Pe scurt serialul e de urmarit chiar doar din princina interpretarii rolurilor de catre cei doi. Ceea ce nu-mi place e accentul celor doi…care banuiesc ca e louisian :)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)