Ca să înțelegi mai bine acest articol (nu neapărat că să îți placă mai mult :D), ar trebui să știi mai multe despre mine, așa că te invit să mă cunoști. Îți ia vreo 2 minute. Maximum!

De ce scriu despre colecția Primăvară/Vară 2016 de la C&A România? Emanuel e de vină!

Precizare: scriu despre lansarea acestei colecții pentru că mi-este simpatic stimabilul Emanuel Iuhas, cel care se ocupă de PR-ul brandului. Căci, altfel, dacă s-ar organiza un Campionat Mondial al Pafariștilor de Modă, aș concura cu șanse mari să prind podiumul :))

C&A România a lansat ieri în cadrul unui eveniment de preview colecția Primăvară/Vară 2016. Annart Gallery s-a transformat preț de câteva ore într-o locație de vacanță și a găzduit cu succes piesele must-have și propunerile cheie ale sezonului următor, în viziunea C&A.

Colecția C&A Primăvară/Vară 2016 este inspirată de arta călătoriei, acțiunea de găsi locuri, obiceiuri și popoare noi de la care să te inspiri inclusiv în materie de stil vestimentar. Printre temele care se regăsesc în colecție se numără Moroccan Journey, Aquatic, Travel și Denim.

Inspirată de natură și elementele ei, cromatica colecției aduce la un loc tonuri marine și nuanțe de mirodenii evidențiate prin accente puternice de metal: auriu, argintiu și arămiu.

Piesele cheie ale sezonului Primăvară/Vară 2016 sunt definite prin croieli fluide, tonuri naturale și imprimeuri etnice și animaliere, acestea reprezentând un basic în garderoba femeii moderne. Printre acestea se numără vestele oversized, pantalonii de tip Palazzo, trench-urile vaporoase și topurile din țesături cu aspect umed.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.