Dacă știți răspunde la aceste întrebări, sunteți clar de Casa Cercetașilor! #DuelulPasiunilor

Stimabililor,

Până acum ați fost impecabili! Respect! Căci suntem pe locul I în Duelul Pasiunilor, powered by Mol România, cu cele mai multe dueluri câștigate. Ceea ce, oricum o dai, este o mare, mare jmekerie :D Dar nu vă lăsați culcați pe laurii victoriei, cum ar veni. Căci duelul continuă. Și, așa cum se întâmplă în orice mare bătălie, contează cum se termină, nu cum începe, dacă înțelegeți ce vreau să zic :D

chinezu-profil-duelulAșa că vă invit pe cei care sunteți deja înscriși în Casa Cercetașilor să intrați din nou în luptă. Pentru premii (căci știți că premiile sunt chiar simpatice), pentru onoare, pentru a vă dovedi demni de statutul de cercetaș, pe care nimeni nu vi l-a dat, voi vi l-ați dat singuri, ca să zic așa :))

Îi invit și pe cei care nu s-au duelat încă să o facă. Și să intre în Casa Cercetașilor. Pentru că premiile, zic din nou, sunt faine foc. Și pentru că e distractiv, serios e distractiv. Adică duelul înseamnă o serie de 10 întrebări, la care voi trebuie să răspundeți în timp de 1 minut pe întrebare, în timp ce vă duelați cu un reprezentant al unei alte case. Și, ca să vedeți cam ce fel de întrebări sunt, aveți mai jos câteva exemple.

La luptă, deci, tovarăși! Căci victoria ne așteaptă. Sau, #dacăe, măcar să înfrângem glorios :D

clasamentul caselor

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)