Hai să afli cum te poate ajuta social media în procesul de recrutare. Și să înțelegi cât de important este brandul „șefului” pentru un potențial angajat :)

Dacă știți răspunde la aceste întrebări, sunteți clar de Casa Cercetașilor! #DuelulPasiunilor

Stimabililor,

Până acum ați fost impecabili! Respect! Căci suntem pe locul I în Duelul Pasiunilor, powered by Mol România, cu cele mai multe dueluri câștigate. Ceea ce, oricum o dai, este o mare, mare jmekerie :D Dar nu vă lăsați culcați pe laurii victoriei, cum ar veni. Căci duelul continuă. Și, așa cum se întâmplă în orice mare bătălie, contează cum se termină, nu cum începe, dacă înțelegeți ce vreau să zic :D

chinezu-profil-duelulAșa că vă invit pe cei care sunteți deja înscriși în Casa Cercetașilor să intrați din nou în luptă. Pentru premii (căci știți că premiile sunt chiar simpatice), pentru onoare, pentru a vă dovedi demni de statutul de cercetaș, pe care nimeni nu vi l-a dat, voi vi l-ați dat singuri, ca să zic așa :))

Îi invit și pe cei care nu s-au duelat încă să o facă. Și să intre în Casa Cercetașilor. Pentru că premiile, zic din nou, sunt faine foc. Și pentru că e distractiv, serios e distractiv. Adică duelul înseamnă o serie de 10 întrebări, la care voi trebuie să răspundeți în timp de 1 minut pe întrebare, în timp ce vă duelați cu un reprezentant al unei alte case. Și, ca să vedeți cam ce fel de întrebări sunt, aveți mai jos câteva exemple.

La luptă, deci, tovarăși! Căci victoria ne așteaptă. Sau, #dacăe, măcar să înfrângem glorios :D

clasamentul caselor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.