Cum am organizat o masă de Crăciun la birou folosind doar… Office 2016 :D

Vă spun din start că ce o să vă raportez mai jos este unul dintre cele mai faine momente pe care le-am petrecut la Kooperativa 2.0. O să înțelegeți mai jos de ce zic asta. Cu pofta de rigoare inclusă precum TVA :D

masa craciunIdeea de la care a pornit isprava a fost una foarte simplă: cum ar fi dacă aș da io o masă de Crăciun surpriză pentru colegii din Kooperativa 2.0 chiar la sediu. ”Complicii” de bază au fost Mazilique și Sânziana Pop, fără de care, desigur, maximum ce aș fi putut face ar fi fost să comand o pizza sau ceva :)) Cu mențiunea că provocarea pentru noi trei a fost să pregătim toată această surpriză exclusiv prin intermediul toolurilor pe care ți le oferă noul Microsoft Office 2016.

Evident că, inițial. chiar ne gândeam că o să ”trișăm” un pic și o să ne auzim și pe telefon sau să ne vedem live and acoustic, căci, nu-i așa, din prima ți se pare că nu ai cum să te bazezi doar pe Office 2016 să faci o astfel de ispravă. Dar, de fapt, a fost foarte ușor. Mult mai ușor decât v-ați închipui. După cum vă raportez mai jos.

Cu Sânziana am povestit prin Skype (în caz că nu știați, Skype este integrat în Office Online) despre ce ar vrea să facă, i-am făcut un tur al biroului (colegii nu se prindeau de ce mă învârt eu prin Kooperativa 2.0 cu laptopul în mână :D), mi-a mai pus niște întrebări, am stabilit detaliile și gata, atât a fost tot. Și a fost de ajuns. Căci următorul pas a fost să vină la sediu să se apuce de înfrumusețat.

După ce Sânziana a aranjat meeting roomul nostru (după cum puteți vedea în filmarea de mai jos) și m-a invitat să văd dacă îmi place, am rămas cu gura căscată. Și cu sentimentul acut că această parte a sediului nostru nu va mai fi niciodată la fel… :) Căci, după cum lesne puteți vedea, tot aranjamentul a fost unul superb!

În discuția cu Mazilique am folosit două tooluri integrate în Office 2016. Eu i-am trimis prin Sway (apropo, excelentă sculă pentru prezentări, excelentă; de acum înainte o să mă vedeți prin conferințe folosind-o) o scurtă descriere a Kooperativa 2.0, a ceea ce facem noi aici, a colegilor care o să fie prezenți, ca să își facă o idee și să se gândească la meniu. Ca răspuns, ea mi-a trimis un Power Point cu meniul. Unele din cele mai gustoase slideuri din viața mea :)) De prisos să vă spun că mâncarea a fost absolut delicioasă! Nu am alt cuvânt decât ăsta: DELICIOASĂ!

Puteți vedea în filmulețul de mai jos cum a ieșit. Adică beton de beton! Și toate aceastea făcute prin Office 2016. Și nici măcar nu am folosit Outlook (așa era ușor, vorba bancului :D) sau Office 365 Planner (am zis să complicăm puțin lucrurile, dar nu ne-a ieșit!). Bref, una din cele mai de gust activări ale unui brand din care am avut onoarea să fac parte :)

Înainte de a vă lăsa să vedeți filmul, trebuie să știți că muzica din fundal este asigurată de simpaticii de la Trupa Atelier, cu mulțumirile de rigoare că ne-au oferit această piesă ca să ”condimentăm” filmarea :)

Sărbători fericite vă doresc!

Posted by Cristian China Birta on Thursday, 24 December 2015

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.