Jean Gavril a cântat live and acoustic la sediul Kooperativa 2.0 :)

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Jean Gavril ne-a făcut o vizită la sediul Kooperativa 2.0. Ocazie cu care am băut și niște beri. Pardon, scuzați, ne-a și cântat câte ceva :)) Și, dacă tot era prin zonă, am zis să facem cu el încă un episod din seria #CanapeauaArtiștilor, că tot era moderatorul Make prezent și musiu onor producătorul emisiunii (care a fost ideea lui, da? :D) Vlad Dulea.

Aveți mai jos ce a ieșit. Și, ca să vedeți comparație cu ce cântă stimabilul live și ce cântă în clip (nu că nu ar fi ambele variante bune, dar mie mai mult îmi place liveul :D), vă dau și clipul piesei ”Totul sau nimic”, așa să fie :))

Jean Gavril live pe Canapeaua Artiștilor la Kooperativa 2.0

Posted by Kooperativa 2.0 on Thursday, 17 March 2016

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)