Live blogging de la cursul lui Cezar Dumitru din cadrul #ScoalaFlanco powered by Kooperativa 2.0

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Doamnelor, domnișoarelor și domnilor, stimați tovarăși,

Mă aflu în magazinul Flanco din Promenada Mall, de unde încerc o tentativă de live bloging de la cursul #travelpesteasteptari susținut de Măria Sa Călătorul care după ce o să termine Terra atacă Galaxia Cezar Dumitru :D Cursul face parte din #ScoalaFlanco powered by Kooperativa 2.0, o inițiativă de care nu încetez a mă bucura și pentru care mulțumesc, again, celor de la Flanco pentru deschidere :)

Pe lângă cursul lui Cezar, de unde vă raportez corespunzător, până acum am mai bifat cursul lui Dragoș Asaftei (sper ca azi să îmi iasă mai bine live bloggingul decât am prestat atunci… :D). Și că vă mai puteți înscrie – dacă dați click pe acest formular (vă puteți înscrie la toate cursurile, dacă vreți) – la cursurile pe care le vedeți mai jos. Cu mențiunea că înscrierile la fiecare curs se termină cu 5 zile înainte de data cursului. Așa că, altfel spus, grăbiți-vă să vă înscrieți la cursul de blogging al lui Cristi Florea, să nu ziceți că nu v-am zis :D

Calendarul cursrurilor următoare este acesta:

– 25 septembrie: Cristian Florea #bloggingpesteasteptari
– 1 octombrie – Cristian China-Birta #brandingpesteasteptari
– 9 octombrie: Vlad Dulea #videobloggingpesteasteptari

Bun, să începem cu live bloggingul. Sau ceva :)) Lumea s-a strâns deja și arde de nerăbdare ca Cezar să pogoare lumina turistică peste ei…

Cezar începe prezentarea cu o poveste cu… Travian :)) cică juca în draci pe vremuri, înainte de a se apuca de blogging, a și câștigat un server la jocul ăsta :)) Participanții de prezintă, glumițe, niște mici emoții, caterincă, alea, alea, fazele clasice.

Începe cursul. Mă rog, cursul… :)) La cum îl știu pe Cezar o să înceapă cu poveștile lui, pe care ai putea să le asculți vreo 3 zile la rând. Deși, în timp ce scriu asta, Cezar zice că o să le dea niște tips despre cum să își organizeze excursiile, călătoriile, deplasările ”indiferent că vorbim despre Honolulu sau prin România”.

IMG_3158

Anunță că unii dintre participanți o să primească niște premii: un troller simaptic și un aparat foto Cool Pix. Cică o să le dea niște teste mai încolo un pic (eu știu despre ce este vorba, dar nu spun :D).

Cezar zice că și-a luat și el niște țepe cu hoteluri lăudate pe niște siteuri, dar care erau niște cașcarabete. Și așa a învățat, desigur. Cică printre întrebările cele mai dese pe care le primește se numără ”unde să mă duc în luna de miere” :))

Arată participanților un site foarte util (nu vă spun care, chiar nu pot să vă spun tot, nu ar fi ok față de cei care particpă la curs, desigur) care îți arată cam unde ar fi fain să mergi într-o anumită perioadă în funcție de ce vreme ai vrea să ai. E cu grafice, cu vizualuri faine, bun tip, zic.

Cezar arată un site unde poți să vezi in ce țări ai nevoie de viză, în funcție de țara care ți-a eliberat pașaportul. Cică în Tanzania singura țară din Europa care nu are nevoie de viză este, desigur, România. De la Ceaușescu ni se trage, că a fost prieten cu dictatorul de acolo în vremuri vechi și așa a rămas. Și în Zambia ajungem fără viză, noi și încă vreo 3 națiuni, tot pe filieră ceaușista.

Lumea îl întreabă pe Cezar în ce țară ar vrea să se mute. El zice că îi place în România. Dar amintește de Nicaragua, pe care a vizitat-o de curând. Și pe care o consideră extraordinară.

Atrage atenția asupra informării, atunci când îți pregătești o călătorie prin străinătățuri, despre vaccinuri. Există și un site unde găsești toate informațiile pe țări și pe zone.

Măh, cam începe să mă enerveze faptul că am decis să fac această sesiune de live blogging. Nu de alta, dar la ce povești faine bagă Cezar pe sistem acilea, chiar aș vrea să stau cu laptopul închis și să le ascult :)) Dar, mno, dacă am zis, am zis!

Văd că Cezar începe să discute aplicat. Adică acum văd că a ales Peru ca destinație și dă sfaturi despre cum să îți alegi ce să vezi acolo, cum să verifici dacă destinațiile alea nu sunt cumva umflate cu pompa PRistică, cum să cauți hoteluri și să le verifici, de astea. Îmi place că este aplicat.

Acum e pe treaba de întrebări și răspunsuri, nu are rost să vă spun ce se discută, căci oricum nu aș putea ține pasul, așa că fac o pauză de o cafea :))

După o scurtă pauză de hidratare, Cezar a dat drumul unui foarte simpatic concurs: fiecare participant trebuia, în 60 de secunde, să fotografieze 3 lucruri din magazin pe care le-ar lua cu ei în Peru. Și acum se uită toată lumea la poze :D Avem de toate în alegeri, de la epilatoare, la uscătoare de păr, periuțe de dinți, căști, rucsaci, aparate foto, laptopuri etc. :))

unnamed

Bun, e momentul premiilor…

Denisa Valentina Licu a castigat un troller in urma tragerii la sorti.

image1

Dintre cei mai activi participanti, a castigat pachetul Nikon Coolpix Anca Secu. :D

image1 (1)

Cam asta a fost, vă pupează tata chinezu, nu uitați de înscrierile la cursurile rămase!

image2

Scoala_Flanco_Cezar_Dumitru

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

3 thoughts on “Live blogging de la cursul lui Cezar Dumitru din cadrul #ScoalaFlanco powered by Kooperativa 2.0”

  1. Pingback: Si am povestit la Scoala Flanco despre #TravelpesteAsteptari

  2. Pingback: Ziua Blogului Deschis la Chinezu: pentru că #ScoalaFlanco :D

  3. Pingback: S-a incheiat #ScoalaFlanco. Si cred ca titlul real este “S-a incheiat prima editie din #Scoala Flanco”.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)