Cam așa ne distrăm noi, cei din Kooperativa 2.0, la grătar. Bonus: doi italieni și un american :D

Dragilor,

Trebuie că am făcut eu mult bine în viețile mele anterioare de am ajuns să am o familie splendidă, să fiu înconjurat de oameni atât de faini și de isprăvi care mă lovesc atât de corespunzător :) Și, ca să nu ziceți că o ard cu de astea motivaționale fără acoperire în realitate, hai să vă dau exemplu concret.

În urmă cu ceva vreme, am fost să îmbuc pentru prima oară în viața mea din brânza Delicii Calde la Grătar de la Hochland. Care mi-a plăcut într-un mod masiv. Atunci cei de la Hochland m-au provocat să fac un grătar cu ai mei din Kooperativa 2.0. Mă rog, provocat. Păi ce, asta este provocare? Adică să mă adun cu ai mei și să ne hlizim și să ne simți bine în timp ce grătărim? Asta nu este provocare, asta este plăcerea de a face lucrurile așa cum vrei și cu cine vrei :D

I-am întrebat, totuși, pe ai mei, dacă sunt dispuși să ne întâlnim să prăjim niște brânză. Mă rog, dispuși. Păi ce, asta este un fel de obligație? Adică să ne adunăm și să ne hlizim și să ne simți bine în timp ce grătărim? Asta nu este provocare, asta este plăcerea de a face lucrurile așa cum vrei și cu cine vrei :D

Așa că am făcut fapta. Eu, cumva responsabil cu adunarea la oaste, am zis să ne organizăm cum trebuie, să lucrăm pe căprării, să avem sarcinile clar trasate. Ceea ce, la nivel teoretic, așa s-a întâmplat. Căci, după acceptul de principiu al tuturor că toate o să meargă așa cum le-am vrut eu, a început, firește, haosul :)) Căci fiecare a făcut ce a vrut, cum l-a tăiat capul și fiecare a înțeles ce a vrut din ce s-a întâmplat acolo. Dar ce fain poate să fie :)

Și, de parcă nu era de ajuns că eram noi cu capul pe acolo, așa de bine s-a potrivit că au apărut, pe nepusă masă, cum ar veni, doi italieni, parteneri ai lui Cladiu cu al său retail-fmcg.ro. Mă rog, cei doi nu și-au propus să servească o brânză la grătar în acea seară (urma să aflăm că fuseseră invitați la nuș ce dineu simandicos), dar că nu au putut refuza oferta de a vedea cum se distrează romeno. Ceea ce am făcut. Cu ei pe lângă noi :D

Știți care au fost primele cuvinte pe care le-am adresat italienilor, da? ”Milan or Juventus?”. La care Marco zice ”Nooooo, Napoli!”, iar Carlo a dat din cap bucuros ”Yes, Milan forever!”. După care dăi cu hlizeală și alea, alea. Iar la un moment dat apare Make lângă noi (poate nu știți, dar el este o enciclopedie ambulantă când vine vorba despre fotbal) și începe o discuție cu Marco. Ia uitați-vă mai jos ce a ieșit… :D

Și am avut și un american. Dap, un american. Andrew pe numele lui americănesc. Așa, ca să fie un fel de ONU al grătarului cu prieteni acolo :)) Cumva s-au potrivit toate de minune, ca să fie treaba treabă.

Despre cum le-a plăcut alor mei featuring italieni featuring american brânza Delicii Calde la Grătar vă spun cam așa: după ce am scos prima tură de brânză prăjită și după ce am așezat pe grătar următoarea (și ultima, căci nu m-am gândit de nici o culoare că o să aibă asemenea trecere) tură, m-am întors către prima tură de brânză prăjită cu gândul să fac niște poze. Și am rămas cu gura căscată: platoul pe care scosese rotocoalele de brânză era gol.

Măh, unde ați pus brânza?!”, mă răstesc eu in corpore și mă uit cu ochi de vultur către cei prezenți la locul faptei. Nu am avut cu cine povesti. Căci toți molfăiau de zor brânza prăjită în timp ce eu mă uitam cu jind la ei :)) Atât de tare le-a plăcut, deci.

Așa, pe partea de exercițiu de argumentare, am avut oareșce probleme în a o convinge pe Loredana că Delicii Calde la Grătar înseamnă brânză, nu cașcaval :)) Pentru că Loredana, draga de ea, zicea ca ardeleanul care a văzut pentru prima oară o girafă: ”așa ceva nu există!” :))

A doua zi, după faptă, mă trezez cu filmulețul de mai jos. De care habar nu aveam că se face. Căci eu munceam, mă înțelegeți, nu aveam vreme să fiu Fred Astaire sau ceva :)) Adică io am văzut că Vlad, Dragoș și Florea tot plimbă nu știu ce dispozitiv pe acolo, dar am zis că testează ceva. Când colo, ei filmau. Uitați-vă cum a ieșit. Niște nebuni, ce să mai :D

Așa am testat noua Brânză Hochland #DeliciiCaldeLaGratar cu toată gașca Kooperativa 2.0. :D Notă: Nici măcar o bucată de brânză nu a rămas nemâncată în urma filmării acestui clip. :))

Posted by Kooperativa 2.0 on Thursday, 28 May 2015

Mno, cam asta e viața mea. Când sunt, cică, la muncă. Da, știu, mă puteți invidia. Căci uneori parcă îmi vine și mie să mă invidiez… :D

Vă pupează tata chinezu, să fiți iubiți! Și vă las cu niște poze de la locul faptei, realizate de Dragoș și de Mihai. Nu mă întrebați care ale cui sunt căci îmi cereți mult prea mult :))

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

5 thoughts on “Cam așa ne distrăm noi, cei din Kooperativa 2.0, la grătar. Bonus: doi italieni și un american :D”

  1. Pingback: Despre meseria de blogger. Așa cum o fac, o simt, o văd eu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.