#CeVrajiMaiFacBloggerii Val Vesa o arde în emisiune la Radio România Cultural

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Val Vesa îmi era oricum simpatic. Pentru că are el stilul ăla de ardelean sprințar (dap, știu, aproape o contradicție în termeni :D), care nu are cum să nu îți placă. Doar că sentimentului de simpăticoșenie pe care îl simțeam față de el i s-a lipit unul de respect, atunci când am văzut ce lucruri fantastice a reușit cu excepționalul proiect ShoeBox.ro. Pe care l-am susținut încă de la început, căci este unul splendid!

Astăzi, 8 mai, de la 11.30, Val va fi alături de Gabriela Paladi, o susținătoare a proiectului, în emisiunea lui Florin Vasiliu de la Radio România Cultural (apropo, unul din cele trei posturi de radio pe care le ascult în mod frecvent).

Vă recomand să ascultați emisiunea. Ca să aflați mai multe despre proiect și, după caz, să vă bucurați că există instituții de presă care salută și susțin astfel de inițiative.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)