Vă invit să veniţi alături de noi în proiectul ShoeBox

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Eu când vă spuneam că aşa ceva ar trebui să fie breaking news… Căci, adevăr vă spun vouă, atâta vreme cât mai există inimoşi care gândesc, implementează şi pun suflet în proiecte precum ShoeBox, atunci să ştiţi că ţara aceasta chiar mai are şanse.

Eu declar oficial şi public: sunt un mare susţinător al proiectului. Chiar dacă, pentru că aşa e viaţa mea învârtoşată perioada asta, nu reuşesc să mă implic aşa cum aş vrea şi cum ar trebui. Dar atât cât reuşesc tot o fac. Pentru că nu am cum să stau de-o parte, nu mă lasă religia mea aia interioară, mă înţelegeţi.

Anul trecut ne-am implicat în acest proiect pentru prima dată. Nu ştiam că va fi aşa se emoţionat, că vom vedea gesturi de solidaritate care ne-au făcut să simţim în stomac acea chestie pe care o simţi când vezi că oamenii sunt oameni. Am reuşit să strângem anul trecut 500 de cutii. Dar mai important decât ele a fost că am reuşit să strângem emoţii, am reuşit să ne încărcăm de energie, de pozitivism. Aşa că anul acesta mergem înainte. Şi vrem să vă invităm şi pe voi să veniţi alături de noi.

Ce vedeţi mai jos este un – hai să îi spunem aşa – apel din partea lui Val, unul din iniţiatorii proiectului ShoeBox. Sper să fiţi cât mai mulţi care să răspundeţi mâinii întinse de Val.

Dragii mei,

In primul rand va salut cu respect si admiratie, pentru eforturile si stradania voastra din anii trecuti si mai ales din 2012. Impreuna, am dus proiectul ShoeBox Romania in peste 25 de localitati si la aproape 7000 de copii din Romania.

Anul acesta deja s-au anuntat deja cateva locatii noi si as vrea sa ofer posibilitatea tuturor celor dintre voi care va aflati in orice localitate din Romania, ce nu este deja prezenta pe harta locatiilor ShoeBox, sa puteti sa puteti sa va oferiti ca voluntari pentru a deschide un centru ShoeBox 2013.

De ce este nevoie?
De inima buna, de un loc unde sa poti primi cutiile (poate fi la serviciu o incapere, cum fac eu de la prima editie; sau o camera de camin studentesc, o farmacie, teatru, spital, camin cultural, primarie sau orice alt loc in care lumea sa poata ajunge usor, sa gaseasca pe cineva caruia sa-i predea cutia.

Si nu in ultimul rand, desigur, ai nevoie de o lista cu copiii care vor primi cadourile.

Daca ne poti ajuta sa deschidem o locatie ShoeBox in locatia ta, te rog da-mi un email la contact at shoebox.ro si te voi contacta pentru detalii.

Multumesc,
Valentin Vesa
ShoeBox.ro

1174798_394034934030201_946454969_n

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

5 thoughts on “Vă invit să veniţi alături de noi în proiectul ShoeBox”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)