Care veniți la Social Media Snow Camp, dau o bere de ziua mea :D

Chestiunea stă în felul următor: fix pe 11 decembrie împlinesc 41 de ani. Sau – cum îmi place mie expresia asta de foioioioi! – mai adaug un trandafir la buchetul vieții :)) Ziua cu pricina pică în perioada în care are loc splendida ispravă (cei care ați mai fost știți despre ce vorbesc aici, dreaqu de simpatici :D) Social Media Snow Camp, organizată de stimabilii de la Revista Biz.

Dacă vă întrebați cum de am ales să sărbătoresc ziua mea acolo, răspunsul este unul simplu: pentru că Marta Ușurelu :)) Povestea, pe scurt: când am văzut că ziua mea pică exact pe perioada taberei, am sunat-o pe Marta și i-am spus ”șefa, nu am cum să vin, mă înțelegi, e ziua mea, stau cu doamna sufletului meu, acasă”. La care Marta, dovedind o viziune per ansamblu de mare angajament, zice: ”termină cu prostiile! O iei și pe ea și s-a rezolvat!”.

Am stat și m-am gândit. Și mi-am dat seama că are dreptate. Pentru că, am făcut eu calculul, piticii mei oricum se bucură că au un tată brici în fiecare zi, deci a petrece ziua mea cu mine nu e nuș ce mare șmecherie pentru ei (ceea ce îmi place decisiv, dovadă irefutabilă că i-am crescut cum trebe :D). Și că singura chestiune de importanță capitală pentru mine era să fiu atunci cu doamna sufletului meu. Chestiune pe care Marta a rezolvat-o din câteva vorbe :))

Așadar, felicitări celor care v-ați cumpărat deja locurile în tabără, căci primiți o bere din partea mea ca bonus :D Iar cei care încă mai stați pe gânduri dacă să veniți sau nu, ia hai lăsați cujetarea și puneți mâna pe mouse și cumpărați-vă bilet. Mai sunt doar 12 locuri, așa că nu stați prea mult degeaba!

Ne vedem acolo. Berea deja începe să să răcească… :D

IMG_8327

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.