Care veniți la Social Media Snow Camp, dau o bere de ziua mea :D

Chestiunea stă în felul următor: fix pe 11 decembrie împlinesc 41 de ani. Sau – cum îmi place mie expresia asta de foioioioi! – mai adaug un trandafir la buchetul vieții :)) Ziua cu pricina pică în perioada în care are loc splendida ispravă (cei care ați mai fost știți despre ce vorbesc aici, dreaqu de simpatici :D) Social Media Snow Camp, organizată de stimabilii de la Revista Biz.

Dacă vă întrebați cum de am ales să sărbătoresc ziua mea acolo, răspunsul este unul simplu: pentru că Marta Ușurelu :)) Povestea, pe scurt: când am văzut că ziua mea pică exact pe perioada taberei, am sunat-o pe Marta și i-am spus ”șefa, nu am cum să vin, mă înțelegi, e ziua mea, stau cu doamna sufletului meu, acasă”. La care Marta, dovedind o viziune per ansamblu de mare angajament, zice: ”termină cu prostiile! O iei și pe ea și s-a rezolvat!”.

Am stat și m-am gândit. Și mi-am dat seama că are dreptate. Pentru că, am făcut eu calculul, piticii mei oricum se bucură că au un tată brici în fiecare zi, deci a petrece ziua mea cu mine nu e nuș ce mare șmecherie pentru ei (ceea ce îmi place decisiv, dovadă irefutabilă că i-am crescut cum trebe :D). Și că singura chestiune de importanță capitală pentru mine era să fiu atunci cu doamna sufletului meu. Chestiune pe care Marta a rezolvat-o din câteva vorbe :))

Așadar, felicitări celor care v-ați cumpărat deja locurile în tabără, căci primiți o bere din partea mea ca bonus :D Iar cei care încă mai stați pe gânduri dacă să veniți sau nu, ia hai lăsați cujetarea și puneți mâna pe mouse și cumpărați-vă bilet. Mai sunt doar 12 locuri, așa că nu stați prea mult degeaba!

Ne vedem acolo. Berea deja începe să să răcească… :D

IMG_8327

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: