23.07.2017

Apel către toţi bloggerii care au participat vreodată la Social Media Summit

Dragilor,

Pe 26 septembrie, la Timişoara, va avea loc cea de-a 10 ediţie de Social Media Summit, evenimente numite mai lejereanu SMS. Ocazie cu care vă rog să mă ajutaţi să transmitem împreună un mesaj tovarăşilor de la Revista Biz, cei care se încăpăţânează de 3 ani să organizeze aceste minunate isprăvi. Pentru că puţini au fost cei are au decis că în loc să oblige comunităţile locale să vină spre Bucureşti, mai bine mergem noi către comunităţile locale – îmi permit să folosesc pluralul pentru că din cele 10 ediţii, am participat ca speaker şi moderator la 8. Iar dintre aceşti puţini, doar Revista Biz a făcut constant aceste evenimente, timp de 3 ani.

Aşa că, dacă simţiţi că v-au ajutat câtuşţi de puţin SMS-urile la care aţi participat, vă rog să transmiteţi acilea în comentarii gândurile voastre. Pentru că, măcar din când în când, se cuvine să spunem „mulţumesc” celor care merită să li se mulţumească :)

Eu mulţumesc tovarăşilor de la Revista Biz, Martei Uşurelu în special, pentru că au fost printre primii care s-au uitat la mine şi şi-au zis în barbă „e ceva de capul creţului ăsta, ia să avem noi încredere în el”, acest gest fiind unul din cele care au decis evoluţia mea în aventura 2.0, lucru pe care o să îl port în suflet atâta vreme cât o să trăiesc.

Mulţumesc, dragilor, mulţumesc!

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Iar o să mă emoţionez la evenimentul ăsta… Şi vă vreau alături de mine :)

Înverzeşte România!

17 comentarii

 1. joi, 20 septembrie 2012, 16:08

  Personal, țin să mulțumesc pentru faptul că au venit cu SMS la Iași și pentru că te-au invitat ca speaker. De două ori ai ținut prezentări, de două ori ai venit cu o chestie clară, bine transmisă și extrem, dar extrem de amuzantă. Mai veniți în aceeași formulă :)

  Răspunde
 2. joi, 20 septembrie 2012, 16:11

  eu am participat doar in Bucuresti la SMS, deci nu pot atinge punctul „mergem la blogosfere locale” ;), insa chiar si pe mine, chiar si aici, m-a ajutat foarte mult

  multumesc inca o data Revista BIZ si toata echipa :)

  Răspunde
 3. joi, 20 septembrie 2012, 16:12

  Am participat si eu la unul!:) Multumesc Revista Biz! Interesant si constructiv. Mi-ar fi placut sa particip la cat mai multe, dar uneori dupa posibilitati:)

  Răspunde
 4. joi, 20 septembrie 2012, 16:12

  Asta este ca la Oscar: mulţumesc cititorilor mei, mulţumesc bloggerilor invitaţi la SMS-uri(eu am fost la Iaşi şi la Bucureşti), mulţumesc organizatorilor că au trecut peste toate greutăţile din alte oraşe diferite de Bucureşti şi au ţinut să prezinte tuturor ceea ce este nou, mulţumesc Martei că face lucruri atât de faine!

  Răspunde
 5. joi, 20 septembrie 2012, 16:26

  Mulțumim echipei Biz și Martei pentru că au creat SMS-urile și pentru că l-ați adus pe Cristi să ne vorbească, să ne învețe chestii interesante și să ne înveselească la fiecare prezentare. :)

  Răspunde
 6. joi, 20 septembrie 2012, 16:27

  Felicitari pentru ceea ce faceti si multumesc pentru SMS Iasi :)

  Răspunde
 7. joi, 20 septembrie 2012, 16:55

  Chiar ca este ca la Oscar!:) Multumesc! Multumim!:)))
  Sa faci evenimente in tara este o provocare. Sa faci evenimente de social media in tara este MINUNAT! Pentru ca asa sunt oamenii pe care i-am intalnit! MINUNATI!

  Răspunde
 8. joi, 20 septembrie 2012, 16:59

  La prima editie de la Iasi am primit informatii valoroase care m-au ajutat sa inteleg mai bine online-ul si blogging-ul, iar la cea de-a doua editie deja eram acolo ca om de PR/Marketing din partea unei companii locale.

  De atunci am aplicat multe lucruri invatate in cadrul SMSIasi. Asadar, multumesc echipei Biz pentru ca datorita SMSIasi chiar am reusit sa ma dezvolt la nivel personal si profesional. :)

  Răspunde
 9. joi, 20 septembrie 2012, 17:20

  Pot sa multumesc echipei Biz pentru editia a 10-a, cea de la Timisoara, care va fi prima la care voi participa ?

  Răspunde
 10. joi, 20 septembrie 2012, 17:49

  Eu am participat la un singur SMS, cel din Bucureşti, şi a fost cu făinoşag, mă :)

  Răspunde
 11. joi, 20 septembrie 2012, 22:15

  De mulţumit nu le pot mulţumi deoarece nu am participat la niciun eveniment de acest gen, dar îi felicit pentru această iniţiativă!

  Răspunde
 12. vineri, 21 septembrie 2012, 08:26

  Am participat o singura data la SMS in Bucuresti si a fost un moment de bucurie maxima pentru mine (ce le-am spus si celor de la Biz atunci, daca apuc sa-l vad pe Chinezu vorbind, sunt un om fericit). Oameni minunati cei de la Biz, Social Media Summit e un eveniment pe care il recomand din suflet!

  Răspunde
 13. vineri, 21 septembrie 2012, 08:27

  Of… ca frumosi si simpatici mai sunteti, zau :)
  Va multumesc!

  Răspunde
 14. vineri, 21 septembrie 2012, 09:40

  Eu inca n-am participat la vreun SMS, dar cu toate astea vreau sa multumesc Revistei Biz pentru ca au fost reflectate corespunzator chiar in forma tiparita. Si de ce nu sa multumesc in avans pentru mai multe descalecari ale Chinezului in Craiova si chiar pentru un SMS Craiova in viitor. Spor!

  Răspunde
 15. vineri, 21 septembrie 2012, 10:58

  […] Ca o completare a acestei aniversări, Chinezu a lansat un Apel către toţi bloggerii care au participat vreodată la Social Media Summit. […]

  Răspunde
 16. vineri, 21 septembrie 2012, 14:26

  Multumesc Revista Biz ca pe langa ca am invatat foarte multe la SMSummit-uri am cunoscut si oameni minunati :)

  Răspunde
 17. miercuri, 26 septembrie 2012, 17:00

  Eu nu mai dau cu multumesc ca deja nu e indeajuns, trebuie sa car un porc o gaina ceva de la tara ca sa mai scap de datoriile pe care le am la Marta :))

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *