Apel către toţi bloggerii care au participat vreodată la Social Media Summit

Dragilor,

Pe 26 septembrie, la Timişoara, va avea loc cea de-a 10 ediţie de Social Media Summit, evenimente numite mai lejereanu SMS. Ocazie cu care vă rog să mă ajutaţi să transmitem împreună un mesaj tovarăşilor de la Revista Biz, cei care se încăpăţânează de 3 ani să organizeze aceste minunate isprăvi. Pentru că puţini au fost cei are au decis că în loc să oblige comunităţile locale să vină spre Bucureşti, mai bine mergem noi către comunităţile locale – îmi permit să folosesc pluralul pentru că din cele 10 ediţii, am participat ca speaker şi moderator la 8. Iar dintre aceşti puţini, doar Revista Biz a făcut constant aceste evenimente, timp de 3 ani.

Aşa că, dacă simţiţi că v-au ajutat câtuşţi de puţin SMS-urile la care aţi participat, vă rog să transmiteţi acilea în comentarii gândurile voastre. Pentru că, măcar din când în când, se cuvine să spunem „mulţumesc” celor care merită să li se mulţumească :)

Eu mulţumesc tovarăşilor de la Revista Biz, Martei Uşurelu în special, pentru că au fost printre primii care s-au uitat la mine şi şi-au zis în barbă „e ceva de capul creţului ăsta, ia să avem noi încredere în el”, acest gest fiind unul din cele care au decis evoluţia mea în aventura 2.0, lucru pe care o să îl port în suflet atâta vreme cât o să trăiesc.

Mulţumesc, dragilor, mulţumesc!

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

17 thoughts on “Apel către toţi bloggerii care au participat vreodată la Social Media Summit”

 1. Personal, țin să mulțumesc pentru faptul că au venit cu SMS la Iași și pentru că te-au invitat ca speaker. De două ori ai ținut prezentări, de două ori ai venit cu o chestie clară, bine transmisă și extrem, dar extrem de amuzantă. Mai veniți în aceeași formulă :)

 2. eu am participat doar in Bucuresti la SMS, deci nu pot atinge punctul „mergem la blogosfere locale” ;), insa chiar si pe mine, chiar si aici, m-a ajutat foarte mult

  multumesc inca o data Revista BIZ si toata echipa :)

 3. Asta este ca la Oscar: mulţumesc cititorilor mei, mulţumesc bloggerilor invitaţi la SMS-uri(eu am fost la Iaşi şi la Bucureşti), mulţumesc organizatorilor că au trecut peste toate greutăţile din alte oraşe diferite de Bucureşti şi au ţinut să prezinte tuturor ceea ce este nou, mulţumesc Martei că face lucruri atât de faine!

 4. Mulțumim echipei Biz și Martei pentru că au creat SMS-urile și pentru că l-ați adus pe Cristi să ne vorbească, să ne învețe chestii interesante și să ne înveselească la fiecare prezentare. :)

 5. Chiar ca este ca la Oscar!:) Multumesc! Multumim!:)))
  Sa faci evenimente in tara este o provocare. Sa faci evenimente de social media in tara este MINUNAT! Pentru ca asa sunt oamenii pe care i-am intalnit! MINUNATI!

 6. La prima editie de la Iasi am primit informatii valoroase care m-au ajutat sa inteleg mai bine online-ul si blogging-ul, iar la cea de-a doua editie deja eram acolo ca om de PR/Marketing din partea unei companii locale.

  De atunci am aplicat multe lucruri invatate in cadrul SMSIasi. Asadar, multumesc echipei Biz pentru ca datorita SMSIasi chiar am reusit sa ma dezvolt la nivel personal si profesional. :)

 7. Am participat o singura data la SMS in Bucuresti si a fost un moment de bucurie maxima pentru mine (ce le-am spus si celor de la Biz atunci, daca apuc sa-l vad pe Chinezu vorbind, sunt un om fericit). Oameni minunati cei de la Biz, Social Media Summit e un eveniment pe care il recomand din suflet!

 8. Eu inca n-am participat la vreun SMS, dar cu toate astea vreau sa multumesc Revistei Biz pentru ca au fost reflectate corespunzator chiar in forma tiparita. Si de ce nu sa multumesc in avans pentru mai multe descalecari ale Chinezului in Craiova si chiar pentru un SMS Craiova in viitor. Spor!

 9. Pingback: Zece ediții de Social Media Summit | Adrian Ciubotaru

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.