Momentul acela când ești gelos pe studenții din Sibiu

Când am citit despre  „Cum m-am recrutat. Povești cu mine și despre tine”, organizat de CGS, m-am grăbit să mă uit pe unde se întâmplă prin București. Și am constatat că…nicăieri pentru că evenimentul are loc în Sibiu.

Și-acum să vă zic despre ce-i vorba ca să înțelegeți de ce sunt eu așa de geloasă pe studenții din Sibiu:

Artiștii Adrian Despot, Dorian Boguță și Vlad Irimia vor vorbi, între 3 și 5 noiembrie, în Aula Magna a Universității ”Lucian Blaga” din Sibiu, despre provocările și satisfacțiile unei cariere, în cadrul evenimentului „Cum m-am recrutat. Povești cu mine și despre tine”, organizat de compania CGS Romania, unul dintre cei mai importanți furnizori de soluții de outsourcing de pe piața naţională.

Evenimentul „Cum m-am recrutat. Povești cu mine și despre tine”, dedicat studenților care sunt la începutul unei cariere, îi are ca invitați pe Adrian Despot, solistul formației Vița de Vie, actorul și regizorul Dorian Boguță și Vlad Irimia, unul dintre fondatorii trupei de hip-hop BUG Mafia.

Cei trei invitați ai CGS Romania vor împărtăși cu studenții Universității „Lucian Blaga” din Sibiu experiențe inedite din cariera lor, dar și lucruri care îi vor ajuta pe aceștia să-și construiască o carieră solidă în domeniul ales. Fiecare întâlnire cu artiştii va fi urmată de o sesiune de întrebări și răspunsuri.

Presupun că înțelegeți acum… :D

Un comentariu la “Momentul acela când ești gelos pe studenții din Sibiu

  1. fost angajat CGS Reply

    Eu zic sa-l invite pe Omu’ Gnom sa le explice tinerilor despre CGS. Asta nu e decat o campanie disperata de recrutare marca CGS, pentru ca despre asta este vorba.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.