Momentul acela când ești gelos pe studenții din Sibiu

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Când am citit despre  „Cum m-am recrutat. Povești cu mine și despre tine”, organizat de CGS, m-am grăbit să mă uit pe unde se întâmplă prin București. Și am constatat că…nicăieri pentru că evenimentul are loc în Sibiu.

Și-acum să vă zic despre ce-i vorba ca să înțelegeți de ce sunt eu așa de geloasă pe studenții din Sibiu:

Artiștii Adrian Despot, Dorian Boguță și Vlad Irimia vor vorbi, între 3 și 5 noiembrie, în Aula Magna a Universității ”Lucian Blaga” din Sibiu, despre provocările și satisfacțiile unei cariere, în cadrul evenimentului „Cum m-am recrutat. Povești cu mine și despre tine”, organizat de compania CGS Romania, unul dintre cei mai importanți furnizori de soluții de outsourcing de pe piața naţională.

Evenimentul „Cum m-am recrutat. Povești cu mine și despre tine”, dedicat studenților care sunt la începutul unei cariere, îi are ca invitați pe Adrian Despot, solistul formației Vița de Vie, actorul și regizorul Dorian Boguță și Vlad Irimia, unul dintre fondatorii trupei de hip-hop BUG Mafia.

Cei trei invitați ai CGS Romania vor împărtăși cu studenții Universității „Lucian Blaga” din Sibiu experiențe inedite din cariera lor, dar și lucruri care îi vor ajuta pe aceștia să-și construiască o carieră solidă în domeniul ales. Fiecare întâlnire cu artiştii va fi urmată de o sesiune de întrebări și răspunsuri.

Presupun că înțelegeți acum… :D

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “Momentul acela când ești gelos pe studenții din Sibiu”

  1. Eu zic sa-l invite pe Omu’ Gnom sa le explice tinerilor despre CGS. Asta nu e decat o campanie disperata de recrutare marca CGS, pentru ca despre asta este vorba.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)