CGS angajează la Miercurea Ciuc

Compania americană CGS (Computer Generated Solutions), furnizor de soluţii de outsourcing prezent pe piaţa din România încă din 2006, își dorește să angajeze 50 de persoane în Miercurea Ciuc:

La începutul anului, a fost inaugurat noul sediu din Miercurea Ciuc, unde lucrează deja alte 50 de persoane. Noua investiţie a venit în contextul creșterii cererii de servicii pe piața din Ungaria și, implicit, a nevoii de angajaţi vorbitori de limba maghiară. Rezultatele pozitive nu au întârziat să apară, noul centru de suport dezvoltându-se într-un ritm alert.

Așadar, încă 50 de persoane vor fi angajate în perioada imediat următoare, oferindu-se condiții de lucru extrem de avantajoase, pentru poziții full-time și part-time. În plus, nu este necesară experiența în domeniu, angajații primind toate informațiile de specialitate necesare posturilor în cadrul trainingului inițial, care durează de la patru la sașe săptămâni.

CGS România are acum șase centre de suport în București, Brașov, Sibiu, Târgu Jiu, Miercurea Ciuc și Galați, ce furnizează servicii de outsourcing în 22 de limbi străine. Calitatea serviciilor oferite și cererea mare de pe piața de servicii externalizate au condus la expansiunea companiei pe teritoriul României și la crearea în permanență de noi locuri de muncă.

cgs

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)