Weekendul ăsta mă pun pe înfulecat cultură

Vorba vine :)) Dar ideea e că voi intra într-un adevărat maraton cultural și speranța mea pe care v-o împărtășesc cu juma de gură este că bietul meu neuron, prozaic și din popor, să reziste la atâta input :D

Mai concret, voi fi prezent la Festivatul Internațional de Teatru de la Sibiu, unde sunt blogger acreditat și unde chiar îmi propun să mă achit de sarcină serios. Pentru că, vreți să credeți sau nu, acolo chiar mă duc la muncă. Sau, cel puțin, așa văd eu lucrurile :) O să încerc să vă țin la curent cu ce e pe acolo cât de des pot și aici pe blog, dar mai ales pe twitter și pe facebook, că acolo e nițeluș mai ușor când ești pe repede înainte :)

Sâmbătă, tot la Sibiu, o să facem o pauză de la teatru și o să participăm la Lecturi Urbane. Folosesc pluralul pentru că am onoarea și realmente plăcerea să îl am ca partener întru bloggereala acreditată :)) pe Adrian Ciubotaru :) Și de la acest eveniment vă voi raporta cât de masiv pot.

Plus că vă aștept să citim împreună cartea lui Vasile Ernu, mai ales că însuși autorul mi-a făcut cinstea de a intra la mine pe blog și de a răspunde unor comentarii :) Premiul este, cum vă spuneam, unul mărunt, dar, totuși, atât de magnific: o carte :)

Wish me luck să nu îmi puște neuronul :))

6 comentarii la “Weekendul ăsta mă pun pe înfulecat cultură

  1. Bucur Reply

    prefer noul testament mersi.

  2. Aurica Reply

    foarte frumos. succes!

  3. Andrei Reply

    Sa stiti ca va invidiez…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.