Nou: Studiu bazat pe răspunsurile primite din partea a 153 de top influenceri. Cere gratuit rezultatele studiului aici.

freelancerit.ro, site românesc de freelancing IT

Am primit un mail, în care eram informat despre freelancerit.ro, care – zic administratorii – este primul site din România în zona de freelancing IT. Eu îmi fac datoria de onoare de a anunța chestiunea. Și să vă dau un copy/paste din mailul primit :)) Ca să înțelegeți mai bine cum funcționează.

Site-ul este structurat dupa cum urmeaza:

1. Frelancerii – zona in care asteptam ca persoanele sa se inscrie si sa isi evidentieze skill-urile tehnice prin prisma experientei profesionale ( proiectele la care au lucrat). Toti freelancerii au acces gratuit la platforma.

2. Proiectele – zona ce ofera libertatea de a posta orice proiect din zona IT, cu recomandarea ca acestea sa fie cat mai bine explicate si detaliate, astfel incat persoanele care aplica sa fie cat mai apropiate de profilul dorit.

3. Companiile de IT din Romania – ne dorim sa realizam un index al companiilor din Romania pentru a extinde vizibilitatea acestora; fiecare companie – vizand aici atat cele de outsourcing, cat si cele de produs – pot sa isi construiasca un profil complex utilizand sectiunea IT Company profile.

Cum se realizeaza intermedierea:

1. Freelancerii pot fi contactati sau pot aplica direct la proiectele de pe site.

2. Companiile/angajatorii pot posta proiecte sau pot aborda direct freelancerii.

3. Putem face noi recrutarea! In cazul in care proiectele sunt urgente sau nu doriti postarea lor pe site ne puteti contacta direct, iar noi gasim in timpul cel mai scurt persoanele cele mai bune pentru proiectele dumneavoastra.

4. Indexul companiilor de IT din Romania. Zona de publicitate care incurajeaza cat mai multe companii sa isi creeze profilul pentru a-si creste vizibilitatea. Freelancer IT este un vis, un proiect in care sunt implicati oameni pasionati de networking si uniti de profesionalismul si angajamentul de a gasi persoanele potrivite pentru fiecare proiect.

freelancerit

3 comentarii la “freelancerit.ro, site românesc de freelancing IT

 1. Adi Reply

  Site românesc dar în engleză.. păi cum vine asta?

  • Cristian China-Birta Reply

   Ori suntem europeni ori nu mai suntem? :))

   • Adi Reply

    Apăi e platformă europeană cu extensie românească.. și cam atât. :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.