Firescul României nefireşti

15.09.2008

După ce i-au fost furaţi doi palmieri din rondul de la Universitate, Administraţia Parcurilor din Bucureşti a rămas acum şi fără două lebede negre din parcul Bordei. Păsările au murit sufocate cu guma de mestecat, aruncată în apă de vizitatori, pe post de hrană. Lebedele au murit în decurs de şapte zile. La început, îngrijitorii n-au ştiut ce s-a întâmplat cu ele. Abia după autopsie au descoperit şi motivul.
Antena 3

În România se fura, pe nesimţite, excavatoare. Nu mai e o şmecherie să furi lanţuri de la gâtul doamnelor în vârstă, în staţiile de autobuz şi nici portofele în aglomeraţia de la prima oră din metrou. O scenă ruptă parcă dintr-un film cu mafioţi de mâna a treia s-a petrecut la Ciorogârla, în această săptămână. Şapte indivizi mascaţi, înarmaţi cu săbii ninja au intrat pe un şantier, i-au imobilizat pe paznici şi au plecat cu trei excavatoare care cântăreau împreună aproape 30 de tone!
Realitatea TV

0 comentarii la “Firescul României nefireşti

  1. Daniel Reply

    well ar fi nsite faze faine in filmele de la Hollywood dar sunt cam triste cand e vorba de Romania. chestia cu excavatoarele pare destul de credibila ca puteau sa fie si politisti de fata, tot plecau cu excavatoarele astea… dar cu lebedele alea chiar nu inteleg… nu gaseau in tot Bucurestiul un medic veterinar care sa le examineze?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.