Firescul României nefireşti

15.09.2008

După ce i-au fost furaţi doi palmieri din rondul de la Universitate, Administraţia Parcurilor din Bucureşti a rămas acum şi fără două lebede negre din parcul Bordei. Păsările au murit sufocate cu guma de mestecat, aruncată în apă de vizitatori, pe post de hrană. Lebedele au murit în decurs de şapte zile. La început, îngrijitorii n-au ştiut ce s-a întâmplat cu ele. Abia după autopsie au descoperit şi motivul.
Antena 3

În România se fura, pe nesimţite, excavatoare. Nu mai e o şmecherie să furi lanţuri de la gâtul doamnelor în vârstă, în staţiile de autobuz şi nici portofele în aglomeraţia de la prima oră din metrou. O scenă ruptă parcă dintr-un film cu mafioţi de mâna a treia s-a petrecut la Ciorogârla, în această săptămână. Şapte indivizi mascaţi, înarmaţi cu săbii ninja au intrat pe un şantier, i-au imobilizat pe paznici şi au plecat cu trei excavatoare care cântăreau împreună aproape 30 de tone!
Realitatea TV

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

0 thoughts on “Firescul României nefireşti”

  1. well ar fi nsite faze faine in filmele de la Hollywood dar sunt cam triste cand e vorba de Romania. chestia cu excavatoarele pare destul de credibila ca puteau sa fie si politisti de fata, tot plecau cu excavatoarele astea… dar cu lebedele alea chiar nu inteleg… nu gaseau in tot Bucurestiul un medic veterinar care sa le examineze?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)