#CumAmSupravietuit, chapter 1 cu video (de fapt #CumDeAmReusitSaSupravietuim…)

Mi-am adunat, cu greu, resursele trebuincioase ca să mai scriu despre #CumAmSupravietuit (ia vedeţi acolo cum e faza cu premiile), aventura cu cortul în care, la iniţiativa Selgros România, am fost cotă parte, cum ar veni, alături (doamne, dă-mi putere să le scriu numele fără să îmi tremure mâna…) de Cabral şi Doru Panaitescu.

Şi acum simt acele gâdâlituri în feng shui când îmi aduc aminte cum, în timp ce dormeam sub cerul liber, mi-a căzut pavilionul în cap, pentru că cei doi nestemaţi colegi au reuşit să monteze structura (io aveam treabă cu pescuitul mâncarea) precum nişte Dorei care ar fi trebuit să facă altceva, cu totul altceva în viaţă. Dar tot mai bine a fost că nu am dormit în cortul montat de imparabilul Cabral, care cort, de bine ce a fost implementat, a suferit o micuţă inundaţie provocată de şi mai micuţa furtunică ce ne-a lovit peste noapte.

Despre distracţie, capitol de care a fost responsabil Doru, vă spun doar atât: a trebuit să descărcăm o aplicaţie de râsete şi să o activăm. Pentru că noi nu am găsit forţa necesară nici măcar să zâmbim, darămite să râdem…

Vă las cu un prim film din această aventură. Cel mai „fericit” dintre toate. Căci acopera partea când am fost la cumpărături în Selgros, momente în care eram plini de optimism că echipa este sudată, de speranţă că cei doi vajnici colegi sunt cât decât pe felie, de încredere că vom bifa corespunzător chestiunea cu #CumAmSupravietuit.

Deşi, acum îmi dau seama, mai degrabă s-ar potrivi #CumDeAmReusitSaSupravietuim…

16 comentarii la “#CumAmSupravietuit, chapter 1 cu video (de fapt #CumDeAmReusitSaSupravietuim…)

 1. zoltybogata Răspunde

  Ce mi-ar fi plăcut să fiu și io prin preajmă, mă distram tare bine. Multă sănătate

 2. Bogdan Patranca Răspunde

  Ceanul s-a dat?

  • Cristian China-Birta Răspunde

   Deocamdată centralizăm revendicările. După ce publicăm şi restul filmelor de locul faptei, o să anunţăm şi câştigătorii. Merci :)

 3. Ivo Răspunde

  Hai cu episodul 2! si ceaunul de gulas il vreau eu :D

 4. Madalina Iancu Răspunde

  Am ras cu lacrimi :) Maxim!

 5. Ioan Săbăduș Răspunde

  O sa ai ce povesti la nepoti :-)

 6. Alin Răspunde

  Deci ce sa zic… nu mergeti cu masina? Am ras cu pofta, mai ales la cate combinatii ai facut cu berea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: