Campania de vară de la UPC te trimite la Madrid

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Eu iubesc desenele animate – și nu, nu îmi pasă că am 21 de ani :D. De fapt, singurele posturi de televiziune pe care le urmăresc, în rarele ocazii când mă uit la televizor, sunt cele de desene animate. Boomerang e favoritul meu, mai ales că încă pot să văd acolo un Tom și un Jerry, care nu sunt chinuți de tehnologia actuală. Scuzați-mă, dar să văd Tom și Jerry, varianta modernă, pe mine mă întristează amarnic.

De ce pălăvrăgesc eu aici despre desene animate, când vă ziceam ceva de un premiu de la UPC și de o campanie? Tocmai pentru că UPC lansează campania cu pricina în parteneriat cu Boomerang TV/ Turner. Ieeei din partea mea (a se traduce prin entuziasm)!

Campania are doua componente principale – o tombola prin care UPC ofera o excursie pe zi la Parque Warner Madrid si un turneu national cu 3 personaje indragite de desene animate: Scooby Doo, Tom si Jerry.

In perioada 3 – 30 iunie 2015, toti clientii UPC Romania care achizitioneaza un pachet 3Play (televiziune, internet si telefonie) sunt inscrisi automat intr-o tombola ce are ca premii excursii pentru 3 persoane la parcul de distractii Parque Warner Madrid. Clientii existenţi de 3Play pot participa gratuit la cursa pentru aceste excursii inscriindu-se pe pagina UPC.ro.

Odata cu lansarea acestei campanii promotionale, UPC Romania lanseaza si invitatia in lumea desenelor animate. In luna iunie 2015, UPC si Boomerang TV / Turner organizeaza un turneu national ce ii are ca protagonisti pe indragitii Scooby Doo, Tom si Jerry. Cele 3 personaje s-au vor intalnit cu fanii lor, mici si mari, in Bucuresti, Ploiesti, Targu Jiu, Timisoara si Cluj-Napoca. Urmeaza alte 3 orase: Iasi (18 iunie), Galati (19 iunie) si Constanta (20 iunie). Toti cei care indragesc cele 3 personaje de desene animate sunt invitati sa le cunoasca si sa se fotografieze cu ele, sa descopere surprizele pregatite de UPC si Boomerang TV / Turner. Programul complet al turneului, care include orasele, datele si locatiile evenimentelor, este disponibil pe UPC.ro.

11407074_825770014173118_8290399018038215094_n

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “Campania de vară de la UPC te trimite la Madrid”

  1. Pingback: Minionii e primul film de animație care se poate vedea în 4DX. Cine merge? - Cristian China Birta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)