UPC vrea să ofere utilizatorilor cea mai bună experiență de Wi-Fi în casă

UPC Romania, companie membra Liberty Global, a anuțat lansarea unui model nou de modem, care asigura conexiune stabila, are un design modern si este oferit impreuna cu abonamentul Internet Fiber Power 500:

Mobilitatea în şi în afara casei este una din priorităţile UPC România. În acest moment, 67% dintre clienţii de internet au Wi-Fi de la UPC. În 2014 au lansat UPC Wi-Free, asigurând astfel clienţilor de internet acces gratuit şi nelimitat la web în afara casei, iar în prezent, la un an de la lansare, peste 62.000 din clienţii de internet ai companiei sunt deja utilizatori ai serviciului, aceştia având acces la peste 300.000 de hotspot-uri din ţară şi milioane de hotspot-uri în străinătate.

Prin lansarea noului modem, UPC Românaia, vrea să aducă clienţilor cea mai bunã experienţã Wi-Fi oriunde în casã şi viteze de pânã la 500 Mbps chiar şi prin Wi-Fi.

Rights until 01 July 2017 for all media. For use by Liberty Global and all operating markets (exp. VM)Contact Victoria Hayes for addtional rights

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: