Cât de tare este proiectul UPC ”All for Kilimanjaro”…

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Când am primit informația asta despre isprava făcută de UPC, am crezut prima dată că nu văd bine. După care am zis că așa ceva vor să facă, nu că au făcut deja. După care am realizat că s-a întâmplat isprava și că este foarte tare! Cam cea mai tare fază de – să îi zicem așa generic – comunicare internă într-o companie pe care am văzut-o în ultima (lungă) vreme. O chestie la care reacționezi ”băăăăh, ce aș fi vrut și eu…”.

Pe scurt: 16 angajați UPC au ajuns pe Kilimanjaro, pe vârful Uhuru, la 5.895 m altitudine, șef de coloană, cum ar veni, fiind formidabilul Alex Găvan, un alpinist de legendă, de-a dreptul. Că au ajuns oamenii ăștia acolo e superb în sine, dar ce îmi place foarte tare este modul în care au fost selectați: prin programul ”All for Kilimanjaro”, adresat doar celor peste 1000 de angajați UPC.

Pe durata întregului proiect, UPC România a creat o platformă online, special pentru acest proiect, prin intermediul căreia au fost postate imagini, mesaje inspiraționale, interviuri, informări cu privire la următoarele acțiuni interne și provocări.

Au fost selectați 16 finaliști, care au ajuns în perioada 16 august – 27 august, pe vârful Uhuru. Ei au fost aleși după mai multe etape de selecție jurizate și de Alex Găvan, Paul Dicu – ultramaratonist, cât și de Alin Popescu – medic primar medicină sportivă.

Mă gândesc așa: cum s-o fi simțit oamenii ăia când au auzit că au fost aleși pentru – aici nu am nici un dubiu – una din cele mai faine experințe din viața lor :)

Foarte tare, cum vă ziceam!

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)