V-aţi înmulţit ca şobolanii…

Acest text este un comentariu postat de nu ştiu cine la postul anterior cu Romtelecom. Un nou exemplu profund românesc de râsu-plânsu…

Aşa se naşte invidia intre oamenii. Fericit eşti !. Eu sunt cu arme si bagaje pe cablu TV, NET, TEL fix, la UPC. Acum 3 ani a sunat la uşa mea un individ care a debitat de cum am deschis:
-Tataie eşti pensionar.
-Da bre!!
– UPC pune amplificatori ca va-ţi înmulţit ca şobolanii si nu mai face fata semnalul. Ne trebuie “corent ilectric”.
-Si??.
-Tataie, matale dai “corentul” si in schimb nu mai plăteşti abonamentul la TV.
Am bătut palma si am semnat contractul!
In decembrie 2008 am primit un plic ca s-a tăiat, trebuie sa fac contract nou ca nu mai sunt inclus in protocol. Tolu pe chiorul si fuga la moara, la UPC.
Au ras de mine.
-Tataie a băgat o fufa de la sediul central “destu” greşit in tastatura matale nu ai protocol ai contract !!. Plăteşti ca înainte.
In luna următoare a venit o factura tripla, am trecut la avansaţi (PROFESIONIŞTI) pe toate fronturile TV, NET,TEL fix,si un plic de la o firma de recuperatori ca sunt râu platnic. Dau sa fug la UPC.Pana mă îmbrac cedează NET-ul Telefonul si TV-ul. Pe net se lafaie un mesaj din care rezulta ca sunt un nemernic care nu îşi achita obligaţiile, mobilul se răsteşte si el la mine tot pe tema asta. Renunţ sa mă schimb mă duc la tabloul de siguranţe si devin “nenea rău de la tablou”. tai “corentul”. In 10 minute se prezintă un junior nervos.
-tataie ce ai, nu eşti zdravăn!! Il invit in casa si ii pun hârtiile in braţe, aprind TV-ul calculatorul si ridic receptorul telefonului nimic nu functioneaza. Incet, încet rămâne fără aer nu ştiu daca din cauza hârtiilor pe care le ingurgitează sau a buldogului care sa insinuat in camera si îl priveşte fix.
-Bre da mâine e 1 Mai lumea este acasă, vin si turişti, matale nu ai conştiinţa?-Nu am constiinta am rămâne cum am stabilit!!.
Juniorul pleaca, peste doua ore am TV, NET si telefon. Pentru cei care au citit sa nu va faceţi griji de mine deşi UPS s-a ocupat de nervii mei 6 luni stau cu glicemia si tensiunea bine iar butonul ca si la OBAMA este inca la mine!

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)