Cum îți recomandă Cristi Chivu să te lungești la distracție

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Bre, ce face microbul din om… Adică microbul microbist, cum ar veni :D. Căci io îl am la purtător de hă hă multă vreme și nu mai scap de el. Nu că mi-aș propune asta, desigur :)). Păi cum să nu mă uit la ce îmi spune Cristi Chivu, un jucător care rămâne la coraconul meu forever pentru ce a făcut la echipa națională?

În ultima reclamă UPC, par egzamplă, îl vedem pe Cristi Chivu cum ne recomandă să ne lungim la distracție cu oferta UPC, care înseamnă după cum urmează:

Orice client care se abonează în perioada promoțională, achiziționând servicii cu o valoare minimă lunară de 70 lei, pentru o perioadă de 24 de luni, primește din partea celor de la UPC 50% reducere timp de trei luni + CADOU la alegere. Cadoul constă fie într-un Pachet CINEMA, fie upgrade gratuit la net de 500 mbps.

oferta upc

Întrebarea mea pentru voi este una din care aș vrea să înțeleg modul în care voi înțelegeți partea asta de distracție. Adică vă provoc să răspundeți la: ce ați alege voi dintre upgradeul de 500 mbps și Pachetul Cinema? Alegeți internet mai mult sau tv mai mult?

Sigur, având în vedere că suntem ființe onlineene, cum ar veni, răspunsul ar putea înclina înspre partea cu upgradeul. Doar că am încercat un pic să mă pun în pielea decidentului, cum ar veni, și am stat nițeluș în cumpănă… Pentru că – și aici vă dau un pic din bucătăria internă a lui chinezu… – când sunt acasă, cu ai mei, parcă aș alege să mă uit la un film împreună cu tot familionul decât să stăm toți pe net :D. De aia vă întreb. De curios…

https://youtu.be/HCX8DvqNqSo

chivu upc

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

3 thoughts on “Cum îți recomandă Cristi Chivu să te lungești la distracție”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)