Cum îți recomandă Cristi Chivu să te lungești la distracție

Bre, ce face microbul din om… Adică microbul microbist, cum ar veni :D. Căci io îl am la purtător de hă hă multă vreme și nu mai scap de el. Nu că mi-aș propune asta, desigur :)). Păi cum să nu mă uit la ce îmi spune Cristi Chivu, un jucător care rămâne la coraconul meu forever pentru ce a făcut la echipa națională?

În ultima reclamă UPC, par egzamplă, îl vedem pe Cristi Chivu cum ne recomandă să ne lungim la distracție cu oferta UPC, care înseamnă după cum urmează:

Orice client care se abonează în perioada promoțională, achiziționând servicii cu o valoare minimă lunară de 70 lei, pentru o perioadă de 24 de luni, primește din partea celor de la UPC 50% reducere timp de trei luni + CADOU la alegere. Cadoul constă fie într-un Pachet CINEMA, fie upgrade gratuit la net de 500 mbps.

oferta upc

Întrebarea mea pentru voi este una din care aș vrea să înțeleg modul în care voi înțelegeți partea asta de distracție. Adică vă provoc să răspundeți la: ce ați alege voi dintre upgradeul de 500 mbps și Pachetul Cinema? Alegeți internet mai mult sau tv mai mult?

Sigur, având în vedere că suntem ființe onlineene, cum ar veni, răspunsul ar putea înclina înspre partea cu upgradeul. Doar că am încercat un pic să mă pun în pielea decidentului, cum ar veni, și am stat nițeluș în cumpănă… Pentru că – și aici vă dau un pic din bucătăria internă a lui chinezu… – când sunt acasă, cu ai mei, parcă aș alege să mă uit la un film împreună cu tot familionul decât să stăm toți pe net :D. De aia vă întreb. De curios…

https://youtu.be/HCX8DvqNqSo

chivu upc

3 comentarii la “Cum îți recomandă Cristi Chivu să te lungești la distracție

 1. Damian Irimescu Răspunde

  Sper că ești conștient de faptul că eu cu 75 de ron am TV și net de 1000 Mbps, nu dau nume la cine, ca să păstrăm totuși un bun simț.

  Te salut cu respect.

  • Cristian China-Birta Răspunde

   Șefule, eu sunt conștient de multe, cred că ești conștient de asta :)) Dar răspunsul la întrebare mi-l dai? Ca să stăm pe subiect, cum ar veni :D

   • Damian Irimescu Răspunde

    Răspund, răspund, nu e bai :))
    Răspunsul meu este următorul, cu net în plus poți să și cinema, dar oare cu cinema poți să navighezi mai mult și mai repede?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: