Salut Mobile Kids, inițiativa Mercedes-Benz și Salvați Copiii, care aduce educația rutieră în școli

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Mobile Kids este o inițiativă – la nivel internațional – menită să îi responsabilizeze pe cei mici în trafic, ca pietoni și pasageri deopotrivă. Că avem nevoie de așa ceva, cred că nu mai încape îndoială. Căci așa simt că mă mănâncă tastatura să scriu despre părinții care sunt prea grăbiți ca să îi învețe pe copiii lor regulile în trafic… Poate altă dată, acum mai bine ne concentrăm pe chestiunea asta în cauză, pe care o salut corespunzător.

În România, programul Mobile Kids este organizat de Mercedes-Benz și Salvați Copiii și se desfășoară până pe data de 15 iunie 2015 în peste 10 școli din București (clasele I-IV).

În acest sens, mascota programului, MOKI, este prezentă în sălile de curs și îi motivează pe copii prin jocuri și materiale educative. Până în prezent, peste 6000 de copii au fost încurajați să adopte o atitudine responsabilă în trafic.

Din 2013, lecţiile de siguranţă rutieră sunt disponibile şi online pe site-ul www.mercedes-benz.ro/MobileKids.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)