Haideți să ne încurajăm sportivii la Campionatele Internaționale de Înot ale României!

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Dragilor,

Eu sunt prin Grecia în aceste zile, așa că tare aș vrea să mă reprezentați cumva la Campionatele Internaționale de Înot ale Romaniei, care au loc între 8 și 12 iulie, la Bazinul Olimpic Dinamo. Și aș vrea să vă văd că mergeți acolo din cel puțin două motive mari și late:

1. Este foarte fain să ajungi în mijlocul unei competiții, să vezi sportivii la lucru, să simți acel feeling de ”vreau să dau tot ce este mai bun din mine”. De fiecare dată când particip la astfel de isprăvi, îmi dau seama cât de importante sunt, pentru orice în viață, nu doar pentru sport, pregătirea, ambiția (încăpățânarea, de multe ori), încrederea în tin și, foarte important, dorința arzătoare de a atinge un obiectiv. Vă recomand să ajungeți la cât mai multe astfel de evenimente. O să înțelegeți mai bine ce vreau să zis.

2. La Campionatele Internaționale de Înot ale României participă 250 de sportivi din mai mult de 10 țări. Ce rezultate obțin ei aici, este foarte important, pentru că o să se țină cont de ele în vederea calificării la Jocurile Olimpice de la Rio. Așa că, teoretic, sportivii noștri au o șansă în plus, pentru că înoată acasă, deci ar trebui să aibă publicul de la partea lor. Doar că, evident, condiția esențială pentru ca așa ceva să se întâmple este să fie public. De aceea vă rog tare mult să vă faceți timp să ajungeți în tribunele Bazinului Olimpic de la Dinamo.

Ar mai fi de spus (poate contează și asta în decizia voastră de a merge acolo) că vorbim despre primele campionate de acest gen, fiind înscrise în calendarul internațional al competițiilor sportive al FINA (Federația Internațională de Natație) și LEN (Liga Europeană de Natație).

Salut cu mare drag și implicarea Mercedes-Benz în susținerea acestui eveniment. Pentru că acest brand nu este la prima ispravă de acest gen, are ”antecedente” cu susținerea unor evenimente organizate de Federația Română de Natație și Pentatlon Modern, Federația Româna de Tenis și Fundația Olimpică Română. Poate chair ar trebui la un moment dat să fac un fel de centralizator, ca să înțelegeți mai bine cât de implicat este acest brand în sporturi care, hai să le zicem așa, nu prea se văd. Dar tocmai de aceea trebuie salutată această decizie.

Revin cu rugămintea de a merge să îi încurajați pe ai noștri în tribunele Bazinului Olimpic Dinamo. Ca să ne simtă aproape.

#HaiRomania

Mercedes-Benz România susține performanța la Campionatele Internaționale de Înot ale României, în perioada 8-12 iulie. Arată că ești alături de sportivii români și postează în comentarii un mesaj de încurajare pentru ei, iar noi le vom pregăti o surpriză la competiție, din partea ta. Împreună susținem performanța!

Posted by Mercedes-Benz Romania on Thursday, 2 July 2015

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “Haideți să ne încurajăm sportivii la Campionatele Internaționale de Înot ale României!”

  1. Pingback: Interviu cu Boris Billich, CEO & Preşedinte al Mercedes-Benz România

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)