Dacă vrei să știi cât costă o prezență decentă a unui brand în social media, hai la cursul nostru. Dar vezi că early-birdul zboară repede, să știi :D

Cum a primit Aurelian Temişan o bilă roşie cât China din partea mea

Despre Aurelian Temişan ştiam ce ştiţi cei mai mulţi dintre voi. Adică eternul cântăreţ de muzică uşoară, care parcă nu îmbătrâneşte şi pe care îl ştim ca brand, dar nu prea ştim ce cântă :)) Adică era – pe româneşte – ca apa sfinţită pentru mine, nici nu mă ajuta, dar nici nu mă încurca. Numai că azi am primit un mail de la prietenii mei de la Salvaţi Copiii în care mă anunţă cele de mai jos. Moment în care mi-am spus în barbă “bre, Aureliane, ai primit o bulină roşie cât China de la mine pentru isprava asta” :)

În perioada februarie-martie 2013, trupa Aurelian Temişan & The Funk Society va susţine cinci concerte caritabile în beneficiul Organizaţiei Salvaţi Copiii. Fondurile atrase vor fi direcţionate către programul pentru reducerea mortalităţii infantile, care îşi propune dotarea cu echipamente medicale a maternităţilor şi secţiilor de nou-născuţi din 15 oraşe.

Organizaţia Salvaţi Copiii beneficiază de sprijinul artiştilor, care vor concerta pro bono, şi al cluburilor, care pun la dispoziţie spaţiile pentru desfăşurarea concertelor.

Cele cinci concerte vor avea loc în Bucureşti, după următorul calendar:

22 februarie – Club Route 66
28 februarie – Music Club
10 martie – Club Prometheus
15 martie – Spice Club
21 martie – Club La Muse

aurelian temisan

5 comentarii la “Cum a primit Aurelian Temişan o bilă roşie cât China din partea mea

 1. - Reply

  Bulinuţa nu-i doar cât China că-i chiar mai mare de-atât pentru că adăugăm şi de la noi, aceştia care suntem şi citim şi ne bucurăm de atare.
  Şi, o ţîră ‘pe lângă topic’ (da’ are legătură cu susţinerea copiilor, de data asta unii sănătoşi şi care nu stau ca leguma ci participă): chiar ieri citeam pe-un blog despre nişte neni, cam miniştri de felul lor (e-adevărat, dintr-alte zări, nu de la noi) care şi-au făcut timp să scrie nişte simple şi banale scrisori de felicitare pentru nişte copii, care-au câştigat nişte medalii, strălucitoare-ele, în nişte concursuri de le zice internaţionale, de matematică&stuff; şi, nenii şi-au făcut timp să se ducă personal să înmâneze medaliile alea, chit că trebuia să înconjoare Pământul, copiii fiind de prin diverse ţări. Şi, m-am gândit la unii dintre-‘ai noştri, ca-brazii’, cărora li să spusă despre concurs dar ei n-avură vreme, başca e complicat să iei copilul, să-i spui ce şi cum (darmite să le seteze accesul ptr. participare, că dijaba erea gratis şi online participarea, astea cu ‘făcut cont/dat parola’ ie grele, mai şi dăcât iarna de afară!). Pe scurt, s-a găsit cin’ s-adauge conturile, nu despre asta vreau să dezvolt ci despre cei ce au iniţiativa asta de şase ani încoace – UNICEF îi cheamă pre numele lor şi-i mai cheamă cumva pe ăia/alea (companiile) care s-au asociat în această minunată treabă de-i zice concurs internaţional (la care de-acum participă şi unii copii băimăreni, online, free cost, de mi-a zis unu’: ‘n-viaţa mea n-am visat că o să concurez cu copchii dîn Mexic/Canada/USA/Japan/Australia/chestii/, ba încă o să-mi şi văd punctajul meu comparativ cu al lor, să văd cam pe ce loc în trupa del mondo mă aflu’). Concursul va fi mai încolo, ţineţi-le pumnii, acum e doar warm-up time.
  Şi, laude, atât celor de la ‘Salvaţi Copiii’ cât şi celor de la UNICEF & asociaţii.

  • Cristian China Birta Reply

   Ti-as raspunde si ti-as aprecia comentariul, dar cum nu stiu cine esti, nu o pot face :)

   • - Reply

    Comentariul l-am scris pentru că exprimă adevărul, nu pentru a obţine răspuns, chit că adresa de e-mail cu care am scris mereu pe-aici e ok iar în ce priveşte liniuţa din nou e ok, nu puteam să pun altceva câtă vreme se încadrează la categoria s-a găsit cin’ să ajute copiii. Am primit eu răspunsuri, uitându-mă pe contul meu de admin şi văzând punctajele lor, chit că-i numai warm-up şi chit că ei concurează cu vorbitori nativi de Engleză.

    • Cristian China Birta Reply

     Bine, draga liniuta, iti multumesc pentru comentariu, chiar mi-a picat bine :)

 2. Lucia Preda Reply

  Uneori constat la limba romana ca e atat de “saraca” in cuvinte,modalitati de a putea exprima cum sunt unii Oameni!Ce poti spune despre astfel de oameni,exista cuvinte? Ingerii sa te protejeze si sa iti ofere tot ce e mai frumos in lumea asta,si sa ai parte de toate implinirile Divine si lumesti ,asa cum meriti si iti doresti! FELICITARI!!!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.