Alessandro Nesta vine un pic în România

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Pe scurt (căci anunț un pic cam târziu chestiunea; deh, umblat pe dealurile patriei alea alea :D), am marea plăcere să vă anunț că THE Alessandro Nesta (duamne, ce jucător, ce apărător incredibil, tremurau atacanții numai la gândul că o să îi țină Nesta…) vine în România. În calitate de comentator al meciului dintre Bayern și Barcelona, care va avea loc pe 6 mai.

Evident că, în buna tradiție a marketingului imperial pe care îl fac, cei ”vinovați” de aducerea lui Nesta sunt cei de la Heineken, în cadrul campaniei #ChampionTheMatch. Să fie primit, zic. Vedeți că puteți să îl luați la întrebări pe Nesta. Și, așa cum am pățit eu cu alți jucători invitați de Heineken, s-ar putea să vă și răspundă :)

Și, desigur, #HaiBayern :D

nesta

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)