21.07.2017

Cât de uşor am făcut rost de un tricou cu autograful lui Gullit

Eu când v-am tot spus că e păcat să nu profitaţi de foarte faina iniţiativă #ShareTheSofa a celor de la Heineken, unii aţi dat din umeri. V-am lăsat în pace, nu v-am spus nimic, timp în care eu i-am tot întrebat una, alta pe marii fotbalişti care au prestat pe contul de twitter Heineken (căci acolo are loc acţiunea). Iar unii chiar mi-au răspuns. Adică pot pune în vitrina aia sufletească proprie şi personală faptul că am primit răspunsuri de la Crespo, Hierro, Gullit şi di Matteo. Poate pentru unii dintre voi asta nu înseamnă mare lucru. Materialiştilor, care sunteţi! :)) Pentru mine, însă, înseamnă. Aşa de coracon. Chiar masiv :)

Colac peste bere, ca să zic aşa, la un moment dat, între nişte discuţii de astea cu marii fotbalişti, îmi cere Heineken, pe twitter, să îi dau o adresă. Eu – de unde să mă gândesc la o asemenea surpriză? – le spun adresa mea de mail. „Nu, adresa poştală o vrem„, mi se răspunde. M-am mirat. Dar mi-a picat bine, de ce să mă fandosesc modest pe acilea :D

Eu credeam că o să îmi trimită ceva promoţionale de alea, adică aşa, de dragul aminitirii, cum ar veni. Când colo m-am trezit cu tricoul de mai jos, semnat de marele Gullit! Este că este, stimabililor? :D

poză (Medium)

Aş vrea să mai zic ceva: eu am pus multe întrebări pe twitter marilor fotbalişti din fix două motive mari şi late. Şi vi le zic în ordinea preferinţelor. Şi în ordinea coraconului.

1. Pentru că am vrut să mă bag în seamă cu acei mari fotbalişti, nu puteam rata o asemenea oportunitate!

2. Pentru că sunt parte a campaniei de promovare a #ShareTheSofa.

Iar când mi se întâmplă, ca blogger profesionist, ca 1 şi 2 să se pupe, apoi foioioioioi ce bine mă simt :D

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Vizită de lucru la fabrica Aqua Sara din Boholt

Vizită la Avis 3000 sau un pic despre portretul unui tânăr afacerist român

11 comentarii

 1. joi, 27 martie 2014, 16:29
  • joi, 27 martie 2014, 16:34

   Atââââââââât! Ca să nu zică lumea că am io nuş ce pile la Gullit sau ceva. Deşi, acum îmi dau seama, nu mi-ar strica să zică aşa ceva… =))

   Răspunde
 2. joi, 27 martie 2014, 16:31

  Ai mai avut un motiv :) Sa vezi ce raspunsuri primesti :) Si eu am fost mirat ca la ei nu se poarta „sa facem o figura frumoasa” :))
  Spor(t)!

  Răspunde
  • joi, 27 martie 2014, 16:35

   Dap, bună precizare, mi-au plăcut foarte mult multe din răspunsurile lor. Chiar dacă auavut de răspuns la sute, dacă nu mii, de întrebări pe seară :)

   Răspunde
 3. joi, 27 martie 2014, 17:46

  frumoos , asa da :D

  Răspunde
 4. joi, 27 martie 2014, 21:03

  Pentru ca din seria fotbal si pentru ca autograf. Ce bine arata, mai ales autograful :)

  Răspunde
 5. joi, 27 martie 2014, 22:17

  asa da!

  Răspunde
 6. vineri, 28 martie 2014, 21:32

  Sunt de acord cu tine, foarte faină iniţiativa #ShareTheSofa a celor de la Heineken, dar poate nu toţi dorim să stam de vorba cu marii fotbalişti care au prestat pe contul de twitter al Heineken.

  Răspunde
  • luni, 31 martie 2014, 09:14

   Păi nu te obligă nimeni să o faci, aşa că nu m-am prins ce vrei să spui… Este echivalent cu a spune e bine că există bere în lume, dar nu toţi vrem să o bem.

   Răspunde
 7. sâmbătă, 24 mai 2014, 13:03

  […] pe care i-am întrebat câte ceva pe twitter, iar de la Gullit m-am pricopsit inclusiv cu un tricou cu autograful lui […]

  Răspunde
 8. miercuri, 11 iunie 2014, 10:56

  […] m-a pleznit când am primit la birou un colet din partea Heineken, l-am deschis şi înăuntru era un tricou cu autograful lui Ruud Gullit […]

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *